Εγκλημα στη Σητεία: Η παθολογική ζήλια οδήγησε στην άγρια δολοφονία της 32χρονης - iefimerida.gr

Εγκλημα στη Σητεία: Η παθολογική ζήλια οδήγησε στην άγρια δολοφονία της 32χρονης

Η άτυχη 32χρονη με τον σύζυγό της/ Φωτογραφία: ΚΡΗΤΗ TV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παθολογική ζήλια του 36χρονου για την 32χρονη σύζυγό του ήταν η αιτία συνεχών καβγάδων μεταξύ τους και οδήγησε τελικά στην άγρια δολοφονία της άτυχης γυναίκας στη Σητεία.

Ο 36χρονος τη στραγγάλισε μέσα στο σπίτι της μητέρας της, όπου είχε μετακομίσει η γυναίκα με τα δύο τους παιδιά, 18 και 6 μηνών, από τα Χριστούγεννα εξαιτίας των εντάσεων στη σχέση τους. Ανθρωποι από το περιβάλλον τους μιλούν για έντονη ζήλια στο ζευγάρι, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι η κατάσταση θα έφτανε στο αποτρόπαιο έγκλημα. Ο καβγάς τους όμως τη Δευτέρα αποδείχθηκε μοιραίος και ο 36χρονος έκοψε το νήμα της ζωής της συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες της άγριας δολοφονίας ήταν τα ίδια τα παιδιά του ζευγαριού. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 36χρονος πρώτα χτύπησε την άτυχη 32χρονη και στη συνέχεια τη στραγγάλισε και στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία. Ομως, τα πρώτα συμπεράσματα του ιατροδικαστή ήταν πως δεν υπήρξε πάλη πριν από τον στραγγαλισμό. «Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι πρόκειται για ακαριαίο θάνατο, συνέπεια ενός βίαιου στραγγαλισμού που προκάλεσε ασφυξία. Οι ενδείξεις αυτές, δεν κατέδειξαν εκδορές ή αλλά τραύματα, γεγονός που μας οδηγεί στην εικασία ότι δεν υπήρξε άλλου είδους πάλη. Ωστόσο η νεκροψία- νεκροτομή θα φέρει στο φως τα ακριβή αιτία», δήλωσε στο ΑΠΕ ο διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικών Επιστημών και Τοξικολογίας, Αριστείδης Τσατσάκης

Την άτυχη 32χρονη βρήκε νεκρή ο αδελφός της, ο οποίος πλησιάζοντας στο σπίτι άκουσε τα δύο μικρά παιδιά να κλαίνε. Η μητέρα του θύματος ήταν εκτός σπιτιού. Η σύζυγος του αδελφού του θύματος, περιέγραψε πώς βρήκε τη γυναίκα νεκρή. «Ο σύζυγός μου ήρθε στη 1 το μεσημέρι από το σπίτι να μου πει ότι θα πάει να πάρει το αλυσοπρίονο από το σπίτι της μαμάς του, της πεθεράς μου, για να πάει να βοηθήσει ένα φίλο του να πάνε να κλαδέψουν κάτι ελιές. Τα μωρά παιδιά ήταν στον ίδιο χώρο μέσα και κάποια στιγμή περίπου στις 13:30 με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Η Κατερίνα πέθανε, την στραγγάλισε! Τη σκότωσε! Δεν αναπνέει”», δήλωσε στο ΚΡΗΤΗ TV.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ