Παππάς: Αναγκαίο το προοδευτικό μέτωπο -Χωρίς... ΚΙΝΑΛ - iefimerida.gr

Παππάς: Αναγκαίο το προοδευτικό μέτωπο -Χωρίς... ΚΙΝΑΛ

Ο Νίκος Παππάς με τον Τέρενς Κουίκ / Φωτογραφία: InTime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη δημιουργίας ενός προοδευτικού μετώπου, στο οποίο, όπως εννόησε, δεν θα έχει θέση το ΚΙΝΑΛ, εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς, μιλώντας στον Ρ/Σ Real Fm, υποστήριξε συγκεκριμένα ότι «είναι αναγκαία η συγκρότηση ενός μετώπου που θα εγγυηθεί την αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση στην Ελλάδα. Το ΚΙΝΑΛ δυστυχώς έχει κάνει στρατηγική επιλογή ταύτισης με τον κ. Μητσοτάκη» διευκρίνισε στη συνέχεια.

Σε ό,τι αφορά το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών, ο Νίκος Παππάς έκανε λόγο για «κρίσιμο δίλημμα» καθώς με το εκλογικό αποτέλεσμα θα αποφασιστεί ουσιαστικά το «αν στη χώρα μας θα υπάρχει 8ωρο, αν θα υπάρχει κατώτατος μισθός, αν πρέπει να υπάρχει ένα δημόσιο αναδιανεμητικό ασφαλιστικό σύστημα ή αν θα πάμε σε λογικές Ορμπαν και Πινοσέτ».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα, ο υπουργός Νίκος Παππάς εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα τόσο στις ευρωεκλογές, όσο και στις βουλευτικές.

Καταλήγοντας, ο κ. Παππάς μίλησε και τον τομέα αρμοδιότητάς του, σημειώνοντας ότι οι επενδύσεις στα δίκτυα οπτικών στην Ελλάδα έχουν φθάσει στα 4 δισ. ευρώ.

Οπως εξήγησε, με αυτές τις επενδύσεις είναι δυνατόν να καλυφθούν οι ανάγκες των πολιτών σε κάθε γωνιά της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ