Η Αυγή «καρφώνει» τον Νίκο Μπίστη -Οπου πάει ο σύντροφος, μετά δεν φυτρώνει χορτάρι... - iefimerida.gr

Η Αυγή «καρφώνει» τον Νίκο Μπίστη -Οπου πάει ο σύντροφος, μετά δεν φυτρώνει χορτάρι...

Το στέλεχος της Αριστεράς Νίκος Μπίστης- φωτογραφία intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μπόλικη ειρωνεία αντιμετωπίζει τον Νίκο Μπίστη η εφημερίδα «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, αν και επισήμως η πρωτοβουλία «Γέφυρα» -στην οποία το πρώην στέλεχος του Σημίτη είναι πρωταγωνιστής- θεωρείται από το Μαξίμου το βασικό όχημα για τησύγκλιση της Κεντροαριστεράς.

Δηλαδή για την απορρόφηση του ΚΙΝΑΛ από τον ΣΥΡΙΖΑ... Σε άρθρο ολίγο χιουμοριστικό, με ειρωνικές ατάκες, που υπογράφει ο διευθυντής της εφημερίδας Αγγελος Τσέκερης, ο δημοσιογράφος σημειώνει ότι οι κεντροαριστεροί είναι πιο συμπαθητικοί όταν έρχονται παρά όταν φεύγουν και προσθέτει ότι σε όλες τις πολιτικές πρωτοβουλίες στις οποίες συμμετείχε ο «σύντροφος Μπίστης» -που και χθες έδωσε το «παρών» στην περίφημη εκδήλωση των Ευρωσοσιαλιστών με τον Αλέξη Τσίπρα- η κατάληξη ήταν η αποτυχία.

«Η μοναδική μας επιφύλαξη με αυτή την πρωτοβουλία είναι ότι όπου πάει ο σύντροφος Μπίστης μετά από λίγο δεν φυτρώνει χορτάρι», γράφει ο Αγγελος Τσέκερης.

«ΚΚΕ Εσωτερικού - Ανανεωτική Αριστερά, ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΝΑΛ ισοπεδώθηκαν κατά καιρούς από πρωτοφανείς φυσικές καταστροφές.

Λίγα μάρμαρα μόνο, χαραγμένα ανεξίτηλα από τον χρόνο και τα στοιχεία της φύσης, έχουν απομείνει για να θυμίζουν την ύπαρξή τους στον βιαστικό διαβάτη.

Γι’ αυτό μάλλον ο Σκουρλέτης εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας στον λαιμό μια πλεξίδα σκόρδο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ