Τα μακάβρια αστεία του Twitter για το θάνατο του Κιθ Φλιντ και το... YFSF [βίντεο]

Θλίψη σκόρπισε στους φαν της ηλεκτρονικής μουσικής η αυτοκτονία του τραγουδιστή των Prodigy, Κιθ Φλιντ.

Και παρόλο που πολλοί σχολιάζουν την κατάρα που κυνηγά τον ποδοσφαιριστή Ααρόν Ράμσεϊ, που κάθε φορά που βάζει γκολ, κάποιος διάσημος πεθαίνει, στην Ελλάδα όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Πασχάλης Τσαρούχας ο Έλληνας Aaron Ramsey #rip_flint#prodigy #Yfsf_Ant1 #yfsf

Ο λόγος; Πριν από δύο εβδομάδες, ο γνωστός ηθοποιός είχε υποδυθεί, με απίστευτη ομοιότητα, τον Κιθ Φλιντ των Prodigy στο τηλεπαιχνίδι μεταμφιέσεων, «Your Face Sounds Familiar». Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η ομοιότητά του, που είχε αποδειχθεί νικητής εκείνης της βραδιάς.

Χθες, ο Πασχάλης Τσαρούχας υποδύθηκε τον τραγουδιστή του ιαπωνικού συγκροτήματος, Pyramidos, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να αναρωτιούνται αν όλα τα μέλη του συγκροτήματος είναι καλά στην υγεία τους.

επομενος στοχος ο τραγουδιστης των pyramidos , sorry my friend #ααρον_ραμσεϊ_των_ηθοποιων #yfsf_ant1 pic.twitter.com/8KwefKfDvP

  • «Να περιμένουμε και τους Pyramidos τεζα προσεχώς? Λίγο κατσικοποδαρος ο Τσαρούχας».
  • «Την επόμενη εβδομάδα ο Τσαρουχας υποδύεται την Τσανακλιδου... just saying, στο μεταξυ ο Κινέζος είναι καλά, ξέρουμε;»
  • «Έλα, ρε γαμώτο... Οι Πυραμίδος ελπίζω τουλάχιστον να βγάλουν τη χρονιά... Πασχάλη...»


Άλλοι πάλι, έσπευσαν φυσικά, να γράψουν πως ίσως είναι γκαντέμης ο Πασχάλης Τσαρούχας ενώ κάποιοι πρόσθεσαν πως ίσως ο Κιθ Φλιντ είδε την ερμηνεία του Έλληνα ηθοποιού και δεν άντεξε, γι’ αυτό και αυτοκτόνησε.

Πέθανε ο τραγουδιστής των Prodigy, Keith Flint! Κάτι θα είδε... #yfsf_ant1 pic.twitter.com/72oXc7ElSp

Έφυγε απο την Ζωή ο Keith των Prodigy... Τον λες και γκαντέμη τον Τσαρούχα #Yfsf_Ant1#giatinparea#KeithFlint pic.twitter.com/IwfROUI2dP

  • «Αυτοκτόνησε και ο Keith των prodigy... Φήμες λένε δεν άντεξε όταν είδε στο YouTube τον Πασχάλη Τσαρουχα να τον μιμείται»
  • «O Kιθ Φλιντ τελικα αυτοκτονησε. Τσαρουχα σε ψαχνουνε»
  • «Έχοντας δει την ενσάρκωση του από τον Τσαρούχα στο #yfsf_ant1 ο Κιθ Φλιντ αναπαύθηκε»
  • «Ο Keith Flint είδε την Εμφάνιση του Τσαρούχα στο #Yfsf_Ant1 και κυριολεκτικά μας άφησε, και έφυγε από την ζωή!»
  • «Νεκρός ο Keith Flint. Δεν άντεξε τη σύγκριση με τον Πασχάλη»
  • «Καφρίλα, το ξέρω, αλλά πέθανε ο #Keith Flint αμέσως μετά την ενσάρκωσή του από τον Τσαρούχα στο #yfsf_ant1. Τυχαίο; Δε νομίζω....»


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ