Η κατάρα του Ααρον Ράμσεϊ «χτύπησε» και τον Κιθ Φλιντ -Εβαλε γκολ και πέθανε ο τραγουδιστής [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κατάρα του Ααρον Ράμσεϊ «χτύπησε» και τον Κιθ Φλιντ -Εβαλε γκολ και πέθανε ο τραγουδιστής [εικόνες]

Ο Κιθ Φλιντ (Φωτογραφία: AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γκολ και θάνατος... Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Ο Ααρον Ράμσεϊ σκόραρε το Σάββατο στην αναμέτρηση της Αρσεναλ κόντρα στην Τότεναμ και ένας ακόμη διάσημος έφυγε από τη ζωή.

Ο Κιθ Φλιντ, ο frontman των Prodigy, αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του, όπου βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα.

Ο Ράμσεϊ περιτριγυρίζεται από μια κατάρα που υποστηρίζει ότι όποτε βάζει γκολ, ένας διάσημος πεθάνει. Η «κατάρα» ξεκίνησε το 2009, όταν έβαλε γκολ κόντρα στην Πόρτσμουθ και τρεις ημέρες μετά πέθανε ο γερουσιαστής Τεντ Κένεντι. Τότε, οι συμπαίκτες του άρχισαν να τον πειράζουν για το τυχαίο συμβάν.

Ηταν, όμως, τυχαίο;

O Ααρον Ράμσεϊ κόντρα στην Τότεναμ

Δύο χρόνια μετά, τον Μάιο του 2011, ο Ράμσεϊ σκοράρει κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την επόμενη ημέρα, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν δολοφονείται. Την ίδια χρονιά, τον Οκτώβριο, ο μέσος της Αρσεναλ βάζει πάλι γκολ και τρεις ημέρες μετά πεθαίνει ο ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς. Το «χτύπημα» του παίκτη εκείνον τον μήνα ήταν διπλό, καθώς έβαλε γκολ και κόντρα στην Μαρσέιγ και την επόμενη σκοτώνεται ο Μουαμάρ Καντάφι.

Η λίστα του Ααρον Ράμσεϊ τα επόμενα χρόνια μεγάλωσε και μεταξύ σοβαρού και αστείου μετά από γκολ του έχουν πεθάνει: Γουίτνεϊ Χιούστον, Ρέι Γουίλιαμς, Μπόρις Μπερεζόφκσι, Πολ Γουόκερ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ντέιβιντ Μπάουι, Άλαν Ρίκμαν, Νάνσι Ρίγκαν, Μπρους Φόρσάιθ, σερ Κεν Ντον, Στίβεν Χόκιν και Ερικ Μπίστοου.

Ο Κιθ Φλιντ ήταν το 17ο «θύμα» του ποδοσφαιριστή.

Ο Κιθ Φλιντ

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ