Γιατί όλες θέλουν ο Μπράντλεϊ Κούπερ να παρατήσει την Ιρίνα Σάικ για τη Lady Gaga (ενώ δεν είναι σωστό) - iefimerida.gr

Γιατί όλες θέλουν ο Μπράντλεϊ Κούπερ να παρατήσει την Ιρίνα Σάικ για τη Lady Gaga (ενώ δεν είναι σωστό)

H Lady Gaga στην αγκαλιά του Μπράντλεϊ Κούπερ στα Οσκαρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να γυροφέρνεις έναν άνδρα που έχει ένα παιδί με μια άλλη γυναίκα, συνήθως, δεν ακούγεται και τόσο ωραίο. Αλλά γιατί τόσοι άνθρωποι θέλουν να δουν την Lady Gaga να χωρίζει τον Μπράντλεϊ Κούπερ από την Ιρίνα Σάικ;

Μετά την «καυτή» ερμηνεία με τον Μπράντλεϊ Κούπερ με την Lady Gaga στην τελετή απονομής των Όσκαρ 2019 την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ, πολλές γυναίκες παγκοσμίως ζητούν από τον 44χρονο ηθοποιό να χωρίσει με το σούπερ μόντελ και μητέρα της μόλις ενός έτους κόρης τους Λέα, την 33χρονη Ιρίνα Σάικ, για να είναι με την τραγουδίστρια.

Τα σχόλια στο Διαδίκτυο

Ugh can Bradley Cooper’s girlfriend get out from in between him and lady Gaga so their beautiful love story can come out of the shadows!!!!! #Oscars

Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η τελετή απονομής των Οσκαρ 2019 την περασμένη Κυριακή, τα social media πλημμύρισαν μηνύματα για τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Lady Gaga, για τη χημεία τους και λίγο πιο καυστικά σχόλια για την Ιρίνα Σάικ που έβλεπε από την πρώτη σειρά των καθισμάτων του θεάτρου αυτό που τόσα εκατομμύρια θεατές έβλεπαν από τις οθόνες τους και δεν άφηνε σχεδόν σε κανέναν καμιά αμφιβολία για τη μοναδική αυτή χημεία μεταξύ του ηθοποιού και της τραγουδίστριας.

Κάποια από τα σχόλια λίγο πιο χιουμοριστικά κάποια άλλα πιο άγρια, μιας και από το κοινό που φανατίζεται με τους σταρ δεν έλειπαν και εκείνοι που ζητούσαν απλά και κυνικά από τον Μπράντλεϊ Κούπερ να χωρίσει τώρα την Ιρίνα Σάικ για να ζήσει τον... έρωτά του με την Lady Gaga.

break up with your girlfriend, lady gaga is bored pic.twitter.com/UE2ZJ1WUGX

«Μπορεί η κοπέλα του Μπράντλεϊ Κούπερ να φύγει από την μέση έτσι ώστε αυτός και η Lady Gaga να μπορέσουν να ζήσουν μια όμορφη ιστορία αγάπης;» έγραψε κάποιος κι ένας άλλος πρόσθεσε: «Συγνώμη Ιρίνα Σάικ, αλλά η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ ταιριάζουν πολύ». «Ζητώ συγνώμη, μπορείτε να με πείτε κακό άνθρωπο αλλά θέλω ο Μπράντλεϊ Κούπερ να αφήσει την σύζυγό του για να είναι με την Gaga. Απλά η χημεία τους είναι απίθανη» ανέφερε ένας τρίτος..

Sorry Irina Shayk, But Lady Gaga and Bradley Cooper are a match #Oscars pic.twitter.com/48CYm6SplG

RIGHT sorry call me a bad person but I need Bradley Cooper to leave his wife n get with Lady Ga Ga, the chemistry is just too much

Και αυτά τα μηνύματα είναι μόνο ελάχιστα από τα χιλιάδες που έχουν πλημμμυρίσει το Διαδικτύο και όλα ζητούν ένα πράγμα: Μπράντλεϊ, χώρισε την Ιρίνα τώρα!

Γιατί, όμως, τόσοι πολλοί από εμάς είμαστε πρόθυμοι να πάμε ενάντια στο «σωστό» (σ.σ. έστω τυπικά σωστό), με την ελπίδα πως οι δυο τους (Κούπερ και Lady Gaga) θα σμίξουν;

Είμαστε όλοι Lady Gaga

Η Ιρίνα Σάικ είναι η μητέρα του παιδιού του Αμερικανού ηθοποιού και επίσης ένα από τα κορυφαία μοντέλα, μια αδιαμφισβήτητα καλλονή, με παρουσιαστικό επίσης μακριά από αυτό της μέσης γυναίκας. Είναι επίσης ένα μοντέλο με μια προσωπική περιουσία που λέγεται ότι φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που δεν έχει καμία σχέση με το εισόδημα της μέσης γυναίκας. Η Ιρίνα Σάικ είναι και λίγο απρόσωπη. Παρότι τοπ μόντελ και γνωστό αγγελάκι της Victoria's Secret, έχει μιλήσει ελάχιστα για τον εαυτό της και δεν έχει τσαλακωθεί καθόλου, καταφέρνοντας να διατηρήσει ένα παγωμένο προφίλ μιας εκτυφλωτικά όμορφης γυναίκας, σαν κούκλα.


Την ίδια ώρα, η Lady Gaga, παρά τα πολυάριθμα βραβεία της, τα πανάκριβα φορέματα και τις παγκόσμιες επιτυχίες, η ίδια τσαλακώνεται συνεχώς και αδιαλείπτως, δηλώνει «κοριτσάκι» και μέσα σε αυτό το ακραία σύνθετο της εικόνας της και της προσωπικότητάς της, καταφέρνει να βγάζει μια απλότητα, κερδίζοντας σε οικειότητα.

Η 32χρονη που πρόσφατα χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της, Κριστιάν Καρίνο, έχει μιλήσει ανοιχτά για την μάχη της με την βουλιμία, αποκαλύπτοντας πως ήθελε απεγνωσμένα να δείχνει με μία «κοκαλιάρα μικρή μπαλαρίνα» αντί για μια «κολακευτική μικρή Ιταλίδα».

Είναι επίσης ειλικρινής για τους αγώνες της με τον εθισμό της στα ναρκωτικά και την ψυχική υγεία. Παραδεχόμενη ότι «κάπνιζα περίπου 15-20 τσιγάρα μαριχουάνας την ημέρα» στην αρχή της καριέρας της, η Lady Gaga αποκάλυψε: «Ζούσα σε ένα τελείως ψυχεδελικό κόσμο».

Εν ολίγοις είναι πιο εύκολο μια γυναία να δει τον εαυτό της ως Lady Gaga παρά ως Ιρίνα Σάικ, από όλες τις απόψεις. Αντιπροσωπεύει πιο πολύ το μέσο όρο η Lady Gaga και είναι και πολύ πιο οικεία σε σχέση με την Ιρίνα Σάικ. Επιπλεόν, όλοι έχουμε δαίμονες που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε, οπότε η Lady Gaga μας δίνει έναν ακόμη λόγο για να την συμπαθήσουμε κατά τι περισσότερο.

Και μπορεί να ακούγεται κάπως αντιφεμινιστικό, αλλά υπάρχει ένας ψυχολογικός λόγος για τον οποίο θέλουμε όλοι και κυρίως όλες, η 32χρονη Lady Gaga να «τυλίξει» τον πιο όμορφο άνδρα του Χόλιγουντ.

Η ψυχολόγος Αντρέα Γκέγκλιν, δήλωσε στο Cosmopolitan: «Δεν είναι ότι οι άνθρωποι επευφημούν για τη Lady Gaga και τον Μπράντλεϊ Κούπερ – επευφημούν για τον εαυτό τους. Προβάλουν αυτό που θέλουν στη δική τους ζωή, αυτό που τους λείπει».


Η Άντρεα προσθέτει: «Η δυναμική Gaga – Κούπερ θυμίζει απλά σε πολλούς τι ακριβώς σημαίνει χημεία, γι’ αυτό και αρέσκονται να δημιουργούν με την φαντασία τους κάτι πιο βαθύ».

Kind of weirded out that the world is cheering for Bradley Cooper to leave his girlfriend, who he has a child with, because they all have this fantasy of him and Lady Gaga being together. They're actors...so, they're like, paid to look like they have chemistry. ;)

Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά. Οσο η μια πλευρά του Διαδικτύου συσπειρωνόταν και ζητούσε από τον Μπράντλεϊ Κούπερ να χωρίσει εδώ και τώρα την Ιρίνα Σάικ, οι οπαδοί του μοντέλου συσπειρώνονταν και εκείνοι για να βάλουν ένα τέλος στην όλη υστερία γύρω από τον ηθοποιό και την Lady Gaga.

I'm not cheering that on at all! I hope Bradley Cooper stays with his current girlfriend, Irina Shayk! I think they're cute together! Plus they DO have a daughter together! I like Bradley but will lose all respect for him if he leaves his family for a fling with Lady Gaga!


Κράζοντας τους οπαδούς που θέλουν τους δύο αστέρες να είναι μαζί, ένας χρήστης του Twitter έγραψε: «Είναι περίεργο που ο κόσμος ζητά από τον Μπράντλεϊ Κούπερ να αφήσει την σύντροφό του, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί, γιατί όλοι έχουν την φαντασίωση να είναι μαζί. Είναι ηθοποιοί, γι’ αυτό και πληρώνονται να δείχνουν σαν να έχουν μια χημεία μεταξύ τους».

Y’all talking about Bradley Cooper and Lady Gaga as if Irina was just his nobody wife. Must I remind you that Irina is a super model and one of the hottest women alive who could have just about any body she wants?? He is damn lucky to have her.

Κι ένας άλλος πρόσθεσε: «Μου αρέσει ο Μπράντλεϊ Κούπερ, αλλά θα χάσει τον σεβασμό μου αν αφήσει την οικογένειά του για ένα φλερτ με την Lady Gaga».
Υπερασπιζόμενος την Ιρίνα Σάικ, κάποιος άλλος έγραψε: «Θέλω να παλέψω όποιον στηρίζει την σχέση Lady Gaga- Μπράντλεϊ Κούπερ. Είναι με την Ιρίνα και έχει ένα παιδί μαζί της».

Άλλοι πάλι, δυσκολεύονται να δουν την Ιρίνα ως θύμα σε αυτό το «ερωτικό» τρίγωνο.


Περιγράφοντας τον Μπράντλεϊ Κούπερ ως «απίστευτα τυχερό» που έχει σχέση με τον μοντέλο της Victoria’s Secret, ένας χρήστης έγραψε: «Πρέπει να θυμίσω ότι η Ιρίνα είναι ένα σούπερ μόντελ και μία από τις πιο καυτές γυναίκες που θα μπορούσε να έχει οποιονδήποτε θέλει;».

Ο χρόνος θα δείξει αν όντως υπάρχει κάτι, ή απλά όλο αυτό έγινε για διαφημιστικούς λόγους.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ