Καρατζαφέρης: Ο Βενιζέλος κάνει τη μωρά παρθένα - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: Ο Βενιζέλος κάνει τη μωρά παρθένα

Καρατζαφέρης: Ο Βενιζέλος προσπαθεί να μας πείσει ότι ειναι μωρά παρθένα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά, επιτέθηκε ξανά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους Λουκά Παπαδήμο και Γιώργο Προβόπουλο να πάρουν θέση για τα περί εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο σε τρία χρόνια, πρόταση που διατύπωσε ο κ.Βενιζέλος.

Δριμύα επίθεση εξαπέλυσε στον κ. Βενιζέλο, τον οποίο και χαρακτήρισε «μωρά παρθένα». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «προσπαθεί να πείσει ότι δεν υπάρχει τίποτα». «Κι όμως. Υπάρχει ένα Μνημόνιο το οποίο θα διαρκέσει πάρα πολλά χρόνια. Αυτό δε, που είπε, ότι είναι διαρκείας μόλις τριών ετών, πρέπει άμεσα να βγει και να το επιβεβαιώσει, ή να το καταγγείλει ο πρωθυπουργός κ. Παπαδήμος και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλος», είπε ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος πρόσθεσε ότι «τυχόν σιωπή τους, θα είναι συνενοχή στη σκοπούμενη παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την επιστολή του Ματίας Μόρς για ασφαλιστικά ταμεία εκτός ΕΟΠΥΥ, τονίζοτνας ότι και μόνο αυτή η επιστολή καταδεικνύει ότι «ούτε ο κ. Σαμαράς, ούτε ο κ. Βενιζέλος μπορούν να κάνουν τίποτα, πέρα από αυτά που έχουν υπογράψει και δεσμευθεί με την επιστολή τους στην κ. Λαγκάρντ».

Ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι για κάθε κίνησή τους θα έρχεται επιστολή από τον κ. Ματίας Μορς, ή από τον κ. Πολ Τόμσεν, προσθέτοντας ότι είναι «ντροπή τους που έφεραν εκεί την Ελλάδα».

Τέλος ο κ. Καρατζαφέρης, επανέλαβε για μαι ακόμη φορά την πρότασή του περί διεξαγωγής ενός ντιμπέτ στο οποίο θα συμμετέχουν οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων Επικρατείας.

«Από τη στιγμή που ο κ. Σαμαράς εμμένει στο να μην έρθει στο ντιμπέιτ, και επειδή πρέπει να υπάρξει μία πλήρης ενημέρωση του ελληνικού λαού, εμείς αντιπροτείνουμε να γίνει ντιμπέιτ με τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων Επικρατείας», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Και κατεληξε: «Νομίζω και ο κ. Αθανασίου, αλλά και ο κ. Πύρρος Δήμας θα μπορούσαν να αναμετρηθούν με τους υπολοίπους. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Το προτείνουμε και πιστεύω να γίνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ