Μέσα στο baby shower της Μέγκαν Μαρκλ, διέρρευσε βίντεο -Τα δώρα στις φίλες της [βίντεο]

Τα βρετανικά μέσα έχουν χύσει τόνους μελάνης για την Μέγκαν Μαρκλ από τότε που μπήκε στη ζωή του πρίγκιπα Χάρι και τις τελευταίες ημέρες, νέο θέμα συζήτησης είναι το baby shower της δούκισσας στη Νέα Υόρκη.

Πολλά από τα έντυπα έγραψαν ότι ήταν υπερβολικά μεγάλο το κόστος του πάρτι που έκανε με τις φίλες της και πως συμπεριφερόταν σαν Ρωμαία Αυτοκράτειρα και με αέρα ντίβας.


Και μπορεί το πάρτι να έγινε την περασμένη εβδομάδα και έκτοτε η Μέγκαν Μαρκλ να επισκέφθηκε, σε επίσημη αποστολή, το Μαρόκο, τα βίντεο όμως από το εσωτερικό του baby shower στο The Mark Hotel στη Νέα Υόρκη, τώρα άρχισαν να εμφανίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke & Duchess of Sussex (@when_harry_met_meghan) στις 25 Φεβ, 2019 στις 12:02 πμ PST


Ο λογαριασμός στο Instagram @when_harry_met_meghan, ανάρτησε ένα instastory από τον Ζαν Ζορζ Βονγκερίχτεν, τον σεφ που επιμελήθηκε το μενού και δείχνει τις γλυκές λιχουδιές που παρασκευάστηκαν για το βασιλικό baby shower .

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke & Duchess of Sussex (@when_harry_met_meghan) στις 25 Φεβ, 2019 στις 12:11 πμ PST

Η συγκεκριμένη ανάρτηση πρόσφερε μια μικρή ματιά στα επιδόρπια, μεταξύ των οποίων ήταν χαριτωμένα σχέδια με θέμα το μωρό: cake pops στο σχήμα ενός πελαργού τυλιγμένο σε μια πράσινη κουβέρτα, μπισκότα σε σχήμα κουνελιού με έναν φιόγκο στην πλάτη και άλλα σε σχήμα σαλιάρας. Υπήρχε επίσης κέικ καρότου, πύργοι με πορτοκαλί και πράσινα μακαρόν και πολύχρωμες φλοράν διακοσμήσεις.

Ακόμη, μπορεί να δει κανείς cupcakes τόσο βανίλιας όσο και σοκολάτας με επικάλυψη σε πράσινο, λευκό και ροζ χρώμα στην κορυφή τους.



Το επίκεντρο όμως ήταν μία τούρτα δύο στρωμάτων που καλυπτόταν με βρώσιμα μαργαριτάρια και σε αποχρώσεις του χρυσού. Στην κορυφή έχει δύο φιγούρες, αυτές της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι που κοιτάζουν προς τα κάτω στο μωρό τους, το οποίο βρίσκεται σε ένα άσπρο καροτσάκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin) στις 20 Φεβ, 2019 στις 8:35 μμ PST


Επίσης, ο στολισμός του baby shower αποτελούνταν από τριαντάφυλλα σε ροζ απαλό χρώμα και πολλά ακόμη πορτοκαλί λουλούδια, τα οποία η Μέγκαν Μαρκλ φρόντισε μετά το πάρτι να τα δωρίσει στο Repeat Roses, μια οργάνωση που παρέχει τα χρησιμοποιημένα λουλούδια σε νοσοκομεία, κλινικές, γηροκομεία και καταφύγια για αστέγους.



Κι ενώ τα χρώματα που κυριάρχησαν στο baby shower έκαναν πολλούς να πιστεύουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ περιμένει κορίτσι, μια πηγή που ήταν παρούσα στο πάρτι, αποκάλυψε πως η δούκισσα του Σάσεξ είπε στις φίλες της πως περιμένουν αγόρι. Σύμφωνα με την πηγή, που μίλησε στο US Weekly, η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπορούσε να κρατηθεί και αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει και πως αντίθετα στα προγνωστικά, αναμένεται να γεννήσει αγόρι.



Η δούκισσα του Σάσεξ, θέλοντας να ευχαριστήσει τις φίλες της που παραβρέθηκαν στο baby shower, αποφάσισε να έχουν κι άλλη μία ανάμνηση από το πάρτι, κάνοντάς τους κι αυτή, δώρα με την σειρά της.


Οι παραβρισκόμενοι, μεταξύ των οποίων η Σερένα Γουίλιαμς και η Αμάλ Κλούνεϊ έλαβαν από μία τσάντα ώμου Cuyana γεμάτη με μερικά από τα αγαπημένα προϊόντα της Μέγκαν Μαρκλ, όπως το αρωματικό κερί Green Tomato Leaf του Jo Malone, μια κρέμα προσώπου και μία ενυδατική. Επίσης, στην τσάντα, υπήρχαν και προϊόντα της Honest Beauty and Rodin.

Ήταν ένα baby shower που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο στις καλεσμένες της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ