Η διακόσμηση στο baby shower της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε το φύλο του μωρού της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η διακόσμηση στο baby shower της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε το φύλο του μωρού της [εικόνες]

Μήπως τελικά θα κάνει κορίτσι η Μέγκαν Μαρκλ; Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να έχει δηλώσει πως το φύλο του πρώτου της παιδιού θα είναι έκπληξη, αλλά αν ο στολισμός και τα δώρα των καλεσμένων στο πολυτελές πάρτι για το μωρό της είναι ενδεικτικές, μάλλον θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Η καλύτερη φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, η στυλίστρια Τζέσικα Μουλρόνεϊ καταφθάνει στο baby shower

Το baby shower της 37χρονης Μέγκαν Μαρκλ, αξίας 300.000 δολαρίων, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη χθες το απόγευμα στην χλιδάτη σουίτα Grand Penthouse του ξενοδοχείου The Mark, που κοστίζει 75.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση, καθιστώντας το, το πιο ακριβό δωμάτιο ξενοδοχείου στις ΗΠΑ.

Τα διακοσμητικά στοιχεία για το baby shower, που διοργανώθηκε από την Σερένα Γουίλιαμς και την Αμάλ Κλούνεϊ, άρχισαν να καταφθάνουν την Τρίτη και υπήρχε αφθονία σε ροζ – από τα τριαντάφυλλα μέχρι το μηχάνημα για το μαλλί της γριάς που κατέφθασαν στο ξενοδοχείο.

Δεκάδες ροζ τριαντάφυλλα παραδόθηκαν στο ξενοδοχείο λίγο πριν από το baby shower

Δεκάδες τριαντάφυλλα σε απαλό ροζ χρώμα από το ανθοπωλείο Lady Fleur NYC, μεταφέρθηκαν στον χώρο την Τρίτη, αν και δεν ήταν το μόνα λουλούδια που κατέφθασαν. Ένα άλλο κουτί περιείχε πολλές ανθοδέσμες με λουλούδια σε ροζ ή πορτοκαλί χρώμα.

Ακόμη και κάποιοι από τους καλεσμένους που παραβρέθηκαν στο πάρτι εμφανίστηκαν με αξεσουάρ ή ρούχα με το χρώμα αυτό.

Οι περισσότερες ανθοδέσμες ήταν τυλιγμένες σε απαλό πορτοκαλί χρώμα

Η Γκέιλ Κινγκ έφτασε στο baby shower με ένα φωτεινό ροζ φόρεμα και παστέλ χρώματος τακούνια, ενώ κρατούσε μια πολύχρωμη τσάντα δώρου με φούξια λωρίδες και πολύχρωμα πουά.

Η Καναδή στυλίστρια και κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ, Τζέσικα Μουλρόνεϊ, φόρεσε ένα σκούρο χάλκινο μπλουζάκι και ταιριαστά τακούνια, ενώ μία άλλη καλεσμένη κρατούσε ένα άσπρο κουτί με ροζ κορδέλα.

Κι εκτός από ροζ τριαντάφυλλα, τη διακόσμηση συμπλήρωναν και άλλα λουλούδια σε ροζ και πορτοκαλί χρώμα
Η Αμάλ Κλούνεϊ με κατακόκκινη ολόσωμη φόρμα και χρυσά πέδιλα. Η Αμάλ μαζί με την Σερένα Γουίλιαμς λέγεται ότι διοργάνωσαν το baby shower

Η Αμάλ Κλούνεϊ εμφανίστηκε με μία κατακόκκινη ολόσωμη φόρμα και χρυσά τακούνια, και παρόλο που δεν ήταν ροζ, το χρώμα εύκολα θα μπορούσε να σχετιστεί με την άφιξη ενός κοριτσιού.

Μέχρι και μηχάνημα για μαλλί της γριάς είχε το πάρτι

Πολλοί επίσης από τους καλεσμένους κρατούσαν λευκές τσάντες και δώρα, συμπεριλαμβανομένης της μόλις πρόσφατα αρραβωνιασμένης Μίσα Νόνου, που λέγεται ότι αυτή σύστησε την Μέγκαν Μαρκλ στον πρίγκιπα Χάρι.

Στο baby shower παραβρέθηκε ακόμη και ο μακιγιέρ της Μέγκαν Μαρκλ, Ντάνιελ Μάρτιν, που φρόντισε να μοιραστεί μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, από τα μπισκότα που δόθηκαν στο πάρτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Such an incredible day celebrating #babylove ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin) στις 20 Φεβ, 2019 στις 8:35 μμ PST

Δίπλα στην φωτογραφία έγραψε: «Μια τόσο απίστευτη ημέρα» και πρόσθεσε το hashtag «#babylove» με τρία emojis που δείχνουν κομφετί, αρκουδάκι και κόκκινο μπαλόνι. Στην φωτογραφία φαίνονται τρία από τα σχέδια των μπισκότων τα οποία σημειωτέον ήταν σε λευκό και απαλό ροζ χρώμα. Τα μπισκότα ήταν σε σχήμα πελαργού που κουβαλά σε μια κουβέρτα ένα μωρό, μια σαλιάρα με την λέξη baby επάνω και μια κουδουνίστρα με μια κορδελίτσα δεμένη επάνω της.

Ο μακιγιέρ Ντάνιελ Μάρτιν

Κι ενώ η διακόσμηση του πάρτι δείχνει ότι η Μέγκαν μπορεί να περιμένει κορίτσι, είναι επίσης πιθανό πως τόσο η ίδια όσο και ο πρίγκιπας Χάρι να περιμένουν μέχρι την ημέρα της γέννησης για να μάθουν το φύλο.

Η Γκέιλ Κινγκ καταφθάνει στο πάρτι φορώντας ένα ροζ φόρεμα και ροζ γόβες

Η βασιλική σχολιάστρια Βικτόρια Άρμπιτερ δήλωσε πρόσφατα πως είναι «βασιλική φιλοσοφία» να κρατούν μυστικό το φύλο του μωρού μέχρι την ημέρα της γέννησης.

«Υπάρχει η πεποίθηση πως υπάρχουν λίγες εκπλήξεις που απομένουν στη ζωή, γιατί λοιπόν να μην κρατάμε την μεγαλύτερη από αυτές για την στιγμή που γεννιέται ένα μωρό» είχε δηλώσει στο Honey.nine.com. «Δεν είναι απλά μια βασιλική φιλοσοφία, πολλοί γονείς στο Ηνωμένο Βασίλειο επιλέγουν να μην μάθουν το φύλο του παιδιού».

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κράτησαν μυστικό το φύλο και των τριών παιδιών τους μέχρι την γέννησή τους.

Το baby shower πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους απαλής μουσικής από την αρπίστρια Έριν Χιλ

Κι ενώ αυτή είναι μια συνηθισμένη τακτική για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν την έχει καταστήσει επίσημη απαγόρευση.

Φωτογραφίες: Splash News, AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ