Η κατσάδα του Απόστολου Τσιτσιπά στον Στέφανο όταν τελείωσε το ματς [βίντεο] - iefimerida.gr

Η κατσάδα του Απόστολου Τσιτσιπά στον Στέφανο όταν τελείωσε το ματς [βίντεο]

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά αντιδρά...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε σε μια μεγάλη νίκη επί του Γκαέλ Μομφίς και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά στο Ντουμπάι.

Σε έναν θεαματικό ημιτελικό που κρίθηκε μετά από τρεις ώρες αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη με 2-1 σετ επικρατώντας στα δυο τελευταία στο τάι μπρεικ.

Στο τρίτο σετ κέρδισε με 7-4 στο τάι μπρεικ και στον τελευταίο πόντο που πήρε και του έδωσε τη νίκη και την πρόκριση ξέφυγε... και έκανε μια κίνηση πάνω στην ένταση που όπως έδειξε και ο τηλεοπτικός φακός δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα του.

Ο Τσιτσιπάς με το που είδε πως η απάντηση του Μομφίς ήταν έξω πέταξε τη ρακέτα του προς την κερκίδα και το αμέσως επόμενο πλάνο του τηλεοπτικού δέκτη έπιασε τον πατέρα του Απόστολο να μην πανηγυρίζει και να του λέει: «Τι είναι αυτό που έκανες, γιατί πέταξες τη ρακέτα. Πρόσεχε!».

Εν συνεχεία και αφού και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε να καταλαβαίνει το λάθος του ο πατέρας του άρχισε να χειροκροτεί...

Ο νεαρός τενίστας δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρόκριση του επί του Μομφίς πετώντας εν συνεχεία τόσο το μπαλάκι που είχε στην τσέπη του όσο και την κορδέλα του αλλά και το περικάρπιο του στον κόσμο που είχε βρεθεί στο γήπεδο και τον αποθέωνε για την μεγάλη επιτυχία του να πάει στον τελικό.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ