Τένις: Τεράστια πρόκριση του Τσιτσιπά στον τελικό στο τουρνουά του Ντουμπάι! - iefimerida.gr

Τένις: Τεράστια πρόκριση του Τσιτσιπά στον τελικό στο τουρνουά του Ντουμπάι!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστια επιτυχία για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Ντουμπάι!

Ο Ελληνας τενίστας κέρδισε και τον Γκαλ Μόνφις και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά του Ντουμπάι.

Ο Τσιτσιπάς μάλιστα βρίσκεται για πρώτη φορά στην κορυφαία 10αδα του τένις παγκοσμίως!

Μετά από ένα θρίλερ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του χαρισματικού Γάλλου με 4-6, 7-6, 7-6 και θα κάνει τη Δευτέρα την πρώτη του είσοδο στο Top 10!

Στον τελικό του Σαββάτου, ο Τσιτσιπάς θα συναντήσει τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού του τουρνουά, μεταξύ του Μπόρνα Τσόριτς και του Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί σε τελικό διοργάνωσης της ATP για δεύτερη σερί φορά, καθώς είχε προηγηθεί η κατάκτηση του τουρνουά της Μασσαλίας.

Μαχητικός και ασυμβίβαστος με την ιδέα της ήττας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κάνει την ανατροπή απέναντι στον Γάλλο Γκαέλ Μονφίς (Νο 23 στον κόσμο) και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του όπεν τουρνουά του Ντουμπάι.

Ο Ελληνας τενίστας έχασε το πρώτο σετ με 6-4 και δέχθηκε νωρίς "break" στο δεύτερο, όμως βρήκε τη δύναμη να επιστρέψει και να πάρει τη νίκη στον ημιτελικό με 4-6, 7-6 (7/4), 7-6 (7/4).

Epic (n): an exceptionally long and arduous task or activity.@StefTsitsipas prevails in over three hours to storm into both the Dubai final AND the Top 10 ?#DDFTennis pic.twitter.com/JkwHu5zAuf

TOP 10, @StefTsitsipas ‼️

The first Greek man ever to break into the world's best ten ? pic.twitter.com/7o6hYZx7GP

Living up to expectations AND THEN SOME ?

Tsitsipas takes the second set & we're going the distance - tune in now ? https://t.co/hOHmv2wMlX pic.twitter.com/KAQT8vpTto

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τένις Ντουμπάι Στέφανος Τσιτσιπάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ