Vintage φωτό: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στις ΗΠΑ αγκαλιά με υποψήφιο πρόεδρο [εικόνα]

Ακόμη μία σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στις ΗΠΑ δημοσίευσε στην official σελίδα της στο Instagram στο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Συγκεκριμένα στην φωτογραφία η Αλίκη Βουγιουκλάκη ποζάρει με τον ελληνικής καταγωγής Μάικ Δουκάκης, όταν εκείνος το 1988 ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει το χρίσμα των δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές.

Ο Μαικ Δουκάκης τότε επελέγη ως υποψήφιος, αλλά εν τέλει έχασε τις εκλογές από τον Τζώρτζ Μπους.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη που τότε έκανε ραδιοφωνικές εκπομπές στον Ant1, ταξίδεψε μέχρι τις Η.Π.Α για να του πάρει συνέντευξη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις 27 Φεβ, 2019 στις 5:13 πμ PST


«Με τον Michael Doukakis. Η Αλίκη ταξίδεψε το 1988 στην Αμερική για να πάρει συνέντευξη από τον Μάικ Δουκάκη ο οποίος ήταν υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ. Ήταν η περίοδος που έκανε ραδιοφωνική εκπομπή στον Αντένα και έπαιρνε συνεντεύξεις από μεγάλες προσωπικότητες της τέχνης και της πολιτικής και η αποκλειστικότητα που εξασφάλισε αποτέλεσε και μεγάλη της επιτυχία, γράφει το σχόλιο κάτω από την vintage φωτογραφία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ