Εκρηξη στη Βουλιαγμένης: Αραβικής καταγωγής ο οδηγός, με πινακίδες Αυστραλίας η Mercedes - iefimerida.gr

Εκρηξη στη Βουλιαγμένης: Αραβικής καταγωγής ο οδηγός, με πινακίδες Αυστραλίας η Mercedes

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άνδρας πιθανότατα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ο τραυματίας από την έκρηξη στο υπαίθριο πάρκινγκ της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο είχε πινακίδες Αυστραλίας, καθώς και το δίπλωμα του τραυματία είναι αυστραλιανό.

Οπως έγινε γνωστό, ο εν λόγω άνδρας πήγε να πάρει την mercedes του, την οποία είχε παρκαρισμένη στο πάρκινγκ, και με το που έβαλε το κλειδί στη μίζα υπήρξε ανάφλεξη.

Ο σωματώδης άνδρας, όπως τον περιγράφουν οι περίοικοι, φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ από το φλεγόμενο όχημα τον ανέσυραν ζωντανό και με τις αισθήσεις του δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πιθανότατα αποτελούσαν συνοδεία του.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες αφού έσπασαν το τζαμί του κατεστραμμένου πολυτελούς αυτοκινήτου, έβγαλαν τον τραυματία από την πόρτα του συνοδηγού. Εν συνέχεια αυτός σωριάστηκε στο έδαφος και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο όχημα σημειώθηκε και δεύτερη μεγάλη έκρηξη.

Η Ασφάλεια εξετάζει πλέον και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ