Εκρηξη σε πάρκινγκ στη Βουλιαγμένης -Κάηκαν ΙΧ, ένας τραυματίας

Συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμανε το πρωί της Παρασκευής, λόγω έκρηξης σε υπαίθριο χώρο πάρκινγκ που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Πρόκειται για το πάρκινγκ στον αριθμό 128 της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Τέσσερα οχήματα παραδόθηκαν στις φλόγες, ενώ υπάρχει και ένας τραυματίας.

Και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Βουλιαγμένης παρέμειναν κλειστά για αρκετή ώρα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η έκρηξη σημειώθηκε μόλις ο οδηγός, από τον Λίβανο (οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), έβαλε μπροστά το ΙΧ.

Ο σωματώδης άνδρας, όπως τον περιγράφουν οι περίοικοι, φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ από το φλεγόμενο όχημα τον ανέσυραν ζωντανό και με τις αισθήσεις του δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πιθανότατα αποτελούσαν συνοδεία του.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες αφού έσπασαν το τζαμί του κατεστραμμένου πολυτελούς αυτοκινήτου έβγαλαν τον τραυματία από την πόρτα του συνοδηγού. Εν συνέχεια αυτός σωριάστηκε στο έδαφος και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο όχημα σημειώθηκε και δεύτερη μεγάλη έκρηξη.

Το ΙΧ του, μια Mercedes, καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ τα διπλανά αυτοκίνητα έχουν σοβαρές ζημιές. Ηδη από την ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, αυτή την ώρα, ως προς την αιτία της έκρηξης στη Γλυφάδα. Ήδη, στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών», ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο είχε πινακίδες Αυστραλίας, ενώ και το δίπλωμα του οδηγού είναι αυστραλιανό.

#Πυρκαγιά σε οχήματα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Αγνωστοι παραμένουν οι λόγοι πίσω από την έκρηξη και τη φωτιά.

«Ακούσαμε έναν θόρυβο που όμοιό του δεν είχαμε ξανακούσει. Ήταν σαν να έγινε έκρηξη σε ολόκληρο το τετράγωνο, όχι μόνο σε ένα αυτοκίνητο. Στη συνέχεια είδαμε τη μεγάλη φωτιά», λένε οι αυτόπτες μάρτυρες στο iefimerida.

Γύρω στις 10:45 η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι έθεσε υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε από την έκρηξη.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά στα οχήματα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ