Οσκαρ 2019: Πωλούνται τα φορέματα των Lady Gaga, Εμίλια Κλαρκ, Εμιλι Ραταϊκόφσκι -Δείτε πόσο [εικόνες] - iefimerida.gr

Οσκαρ 2019: Πωλούνται τα φορέματα των Lady Gaga, Εμίλια Κλαρκ, Εμιλι Ραταϊκόφσκι -Δείτε πόσο [εικόνες]

Τα δάκρυα της Lady Gaga στα Οσκαρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Χόλιγουντ φόρεσε τα καλά του για άλλη μία χρονιά για να υποδεχθεί τις διασημότητες στην 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Οι λαμπερές τουαλέτες και τα κοστούμια των διάσημων ηθοποιών έκλεψαν και πάλι την παράσταση.

Κι ενώ η χημεία ανάμεσα στον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Lady Gaga για την ερμηνεία επί σκηνής του τραγουδιού «Shallow» αλλά και η ομιλία της Ολίβια Κόλμαν μετά την κατάκτηση του πρώτου της όσκαρ, παραμένουν θέματα συζήτησης, η μόδα του κόκκινου χαλιού συνεχίζει να αιχμαλωτίζει την προσοχή των fashionistas.

Σύμφωνα με την παγκόσμια πλατφόρμα αναζήτησης Lyst, οι αναζητήσεις για τον Christian Siriano, αυξήθηκαν κατά 100% στην ιστοσελίδα μετά την εμφάνιση του Μπίλι Πόρτερ με tuxedo φόρεμα του σχεδιαστή στο κόκκινο χαλί.

Ωστόσο, πως θα αντιδρούσατε αν σας λέγαμε ότι τώρα είναι δυνατόν να αγοράσετε τα λαμπερά φορέματα που φορούσαν κάποιες από τις διασημότητες όπως οι Lady Gaga, η Λουπίτα Νιόγκο ή η Έμιλι Ραταϊκόφσκι;
Από το εμπνευσμένο από το «Breakfast at Tiffany’s» μαύρο φόρεμα του Brandon Maxwell που φόρεσε η Lady Gaga, μέχρι το φωτεινό πορτοκαλί φόρεμα Rossie Assoulin της Εμίλια Κλαρκ, ας δούμε κάποια από τα φορέματα που μπορείτε να αγοράσετε με μερικά κλικ.

Η Lady Gaga με φόρεμα Brandon Maxwell

Lady Gaga

Brandon Maxwell, Σατέν φόρεμα, 6.920 ευρώ
Η Lady Gaga εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ με ένα μαύρο φόρεμα Brandon Maxwell, με μια στενή μέση και λεπτομέρεια με φερμουάρ. Για αξεσουάρ φόρεσε το φημισμένο κίτρινο διαμάντι των Tiffany’s & Co.

Η Audrey Hepburn είχε φορέσει το συγκεκριμένο διαμαντένιο κολιέ σε φωτογραφήσεις για την ταινία «Breakfast at Tiffany’s» το 1962.
Μπορείτε να αγοράσετε το φόρεμα εδώ.

Σάρα Πόλσον

Η Σάρα Πόλσον με φόρεμα επίσης Brandon Maxwell
Η Λουπίτα Νιόγκο με φόρεμα Oscar de la Renta
Η Δανάη Γκουρίρα με φόρεμα Brock Collection
Η Εμίλια Κλαρκ με φόρεμα Rossie Assoulin
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι με φόρεμα Brock Collection


Brandon Maxwell, φούξια μακρύ φόρεμα, 8.388 ευρώ

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα φούξια φόρεμα που πρωτοπαρουσιάστηκε στην φθινοπωρινή/ χειμωνιάτικη κολεξιόν 2019 του σχεδιαστή. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι αρκετά φουσκωτό και έχει ένα περίεργο κόψιμο στα πλαϊνά για να τονίζει την λεπτή μέση.
Μπορείτε να αγοράσετε το φόρεμα εδώ.

Λουπίτα Νιόγκο

Oscar de la Renta, Φόρεμα με τούλι και φτερά με έναν ώμο, 29.954 ευρώ
Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός φόρεσε ένα ονειρεμένο φόρεμα με έναν ώμο με φτερά στρουθοκαμήλου στο πάρτι του Vanity Fair.

Τα φτερά αποτέλεσαν μια σημαντική τάση στις πασαρέλες για τις ανοιξιάτικες / καλοκαιρινές κολεξιόν των οίκων μόδας, όπως αυτές των Gucci, Tom Ford και Marc Jacobs.
Μπορείτε να αγοράσετε το φόρεμα εδώ.

Δανάη Γκουρίρα

Brock Collection, Στράπλες φόρεμα με ζώνη, 6.966 ευρώ
Το ζακάρ φόρεμα της Γκουρίρα είναι αρκετά φουσκωτό, στράπλες και με μια αφαιρούμενη ζώνη. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα της κολεξιόν φθινόπωρο/χειμώνας 2019 του οίκου.
Μπορείτε να γοράσετε το φόρεμα εδώ.

Εμίλια Κλαρκ

Rossie Assoulin, κόκκινο, βαμβακερό φόρεμα με φουσκωτά μανίκια, 2.215 ευρώ
Αυτή η δημιουργία της Assoulin, ήταν η επιλογή της Εμίλια Κλαρκ για το πάρτι του Vanity Fair, και περιελάμβανε μανίκια balloon και τσέπες.
Μπορείτε να αγοράσετε το φόρεμα εδώ.

Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Brock Collection, Στράπλες φόρεμα με πιέτες και δαντέλα, 5.620 ευρώ
Φτιαγμένο από βαμβακερή δαντέλα αυτό το φόρεμα είναι σε γοργονέ στυλ με στενό μπούστο, πιέτες γύρω από την περιφέρεια της μέσης και στενό στους γοφούς.
Μπορείτε να αγοράσετε το φόρεμα εδώ.

Φωτογραφίες: AP



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ