Οσκαρ 2019: Ο Μπίλι Πόρτερ με κουστούμι-φούστα -Ωδή στην LGBT κοινότητα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οσκαρ 2019: Ο Μπίλι Πόρτερ με κουστούμι-φούστα -Ωδή στην LGBT κοινότητα [εικόνες]

Μπίλι Πόρτερ/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Μπίλι Πόρτερ να μην είναι τόσο γνωστός όσο ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την μητέρα και την Ιρίνα Σάικ, ή όσο ο Ράμι Μάλεκ, ο οποίος έφαγε τούμπα την ώρα της απονομής του, ωστόσο μετά από αυτήν την εμφάνισή το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πέρασε απαρατήρητος.

Ο Μπίλι Πόρτερ, λοιπόν, εμφανίστηκε στα Οσκαρ 2019 με σμόκιν και τουαλέτα, συνδυάζοντας έτσι το κατεξοχήν ανδρικό ένδυμα με το γυναικείο σε μόλις μία εμφάνιση.

Οσκαρ 2019: Ο Μπίλι Πόρτερ με κουστούμι-φούστα -Ωδή στην LGBT κοινότητα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο ηθοποιός που το 2013 έχει κερδίσει το Βραβείο Tόνι στην κατηγορία Α' Ανδρικού Ρόλου για τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ «Kinky Boots» περπάτησε στο κόκκινο χαλί μονοπωλώντας τα φλας με την επιλογή του, προκαλώντας πολλά αρνητικά και θετικά σχόλια στο Twitter καθώς και αντιδράσεις από συναδέλφους του.

Οσκαρ 2019: Ο Μπίλι Πόρτερ με κουστούμι-φούστα -Ωδή στην LGBT κοινότητα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η αντίδραση της υποψήφιας για Οσκαρ Α΄Γυναικείου Ρόλου, Γκλεν Κλόουζ, η οποία και τον κοιτούσε από πάνω μέχρι κάτω με ένα περίεργο βλέμμα προσπαθώντας να καταλάβει τι είχε βάλει.

pic.twitter.com/UaMSVk0Sjc

Ο πολυτάλαντος Μπίλι Πόρτερ ήταν πάντως πολύ άνετος μέσα στο ρούχο του, το οποίο έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Christian Siriano.

Οσκαρ 2019: Ο Μπίλι Πόρτερ με κουστούμι-φούστα -Ωδή στην LGBT κοινότητα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Άλλωστε ο Μπίλι Πόρτερ δεν έβαλε αυτό το ρούχο τυχαία, καθώς μέσω αυτής της ενδιαφέρουσας ενδυματολογικής μίξης θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα.

Οσκαρ 2019: Ο Μπίλι Πόρτερ με κουστούμι-φούστα -Ωδή στην LGBT κοινότητα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

«Οταν είσαι μαύρος και είσαι γκέι, η αρρενωπότητα ενός ατόμου είναι ένα ερώτημα. Εχω αντιμετωπίσει πολύ την ομοφοβία στην ζωή μου σε σχέση με τις στιλιστικές μου επιλογές. Οταν είχα κάνει το πρώτο μου συμβόλαιο με την A&M Records έμεινα σιωπηλός για πολύ καιρό», αποκάλυψε ο Μπίλι Πόρτερ στην Vogue τονίζοντας ουσιαστικά πως μέσω αυτής της εμφάνισης ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα κατά της ομοφοβίας.

Οσκαρ 2019: Ο Μπίλι Πόρτερ με κουστούμι-φούστα -Ωδή στην LGBT κοινότητα [εικόνες] | iefimerida.gr 4

«Τώρα είμαι σε μία θέση που μπορώ κάθε φορά που είμαι προσκεκλημένος σε ένα κόκκινο χαλί να πω κάτι μέσα από τα ρούχα μου», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Οσκαρ 2019: Ο Μπίλι Πόρτερ με κουστούμι-φούστα -Ωδή στην LGBT κοινότητα [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Βέβαια να σημειωθεί πως πέρα από τα αρνητικά σχόλια, πολλοί χρήστες του διαδικτύου ανέφεραν πως η επιλογή του Μπίλι Πόρτερ ήταν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ 2019, τονίζοντας πως την λάτρεψαν.

When you come to the Oscars, you must dress up. Thanks @CSiriano for creating this custom couture masterpiece. @OscarHeymanBros you have outdone yourselves with your iconic jewels. Style by @sammyratelle Grooming by Anna Bernabe. @TheAcademy #AcademyAwards2019 #oscars #oscars2019 pic.twitter.com/IpTG2OK20x

Can you??? Believe??? ? #oscars pic.twitter.com/XdJYrQsoTP

This video made me laugh in an unholy fashion. Glenn Close was NOT having that dress/tuxedo combo that Billy Porter was wearing tonight. pic.twitter.com/PRK6gGnVo1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ