Χανιά: Κατέρρευσε μέρος μνημείου και καταπλάκωσε 3 ΙΧ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Χανιά: Κατέρρευσε μέρος μνημείου και καταπλάκωσε 3 ΙΧ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών που έχουν προκαλέσει μεγάλης έκτασης ζημιές και προβλήματα σε πολλές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων «χτύπησαν» και τον Επιπρομαχώνα του Αγίου Δημητρίου στην παλιά πόλη των Χανίων.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα ξημερώματα της Πέμπτης κατέρρευσε μέρος από το βόρειο τμήμα του μνημείου, με αποτέλεσμα μεγάλοι χωμάτινοι όγκοι και πέτρες να πέσουν πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης κατέρρευσε μέρος από το βόρειο τμήμα του μνημείου

Στο σημείο της κατάρρευσης βρίσκονται από το πρωί συνεργεία που απομακρύνουν τις πέτρες και τα χώματα, ενώ έχει διακοπεί και η κυκλοφορία στην περιοχή για λόγους ασφαλείας.

Μεγάλοι χωμάτινοι όγκοι και πέτρες έπεσαν πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα

Είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία δύο χρόνια που καταρρέει τμήμα του συγκεκριμένου Επιπρομαχώνα. Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και το 2017 με τις αρμόδιες υπηρεσίες να τοποθετούν μεταλλικά στηρίγματα στο μνημείο ενώ εργασίες υποστύλωσης είχαν γίνει παλαιότερα και σε άλλα σημεία του Επιπρομαχώνα.

Στο σημείο της κατάρρευσης βρίσκονται από το πρωί συνεργεία που απομακρύνουν τις πέτρες και τα χώματα, ενώ έχει διακοπεί και η κυκλοφορία στην περιοχή για λόγους ασφαλείας
Χανιά: Κατέρρευσε μέρος μνημείου και καταπλάκωσε 3 ΙΧ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Χανιά: Κατέρρευσε μέρος μνημείου και καταπλάκωσε 3 ΙΧ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4


Εικόνες: flashnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ