Κάιρο: Συνελήφθη ο οδηγός του τρένου -Ενας καβγάς, η αιτία του τραγικού δυστυχήματος - iefimerida.gr

Κάιρο: Συνελήφθη ο οδηγός του τρένου -Ενας καβγάς, η αιτία του τραγικού δυστυχήματος

σιδηροδρομικό δυστύχημα/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη ο οδηγός της αμαξοστοιχίας που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Καΐρου με τους 25 νεκρούς και πάνω από 40 τραυματίες.

Πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας ανέφεραν ότι ο μηχανοδηγός εγκατέλειψε το τρένο και το άφησε ακυβέρνητο λόγω ενός καβγά που είχε με έναν συνάδελφό του.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο οδηγός τράπηκε σε φυγή αμέσως μετά το δυστύχημα, κατέφυγε στο σπίτι του, στην περιοχή Μενουφέια, έξω από το Κάιρο, όπου και συνελήφθη.

Συνελήφθη ο οδηγός της αμαξοστοιχίας που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Καΐρου

Υπενθυμίζεται ότι αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Αιγύπτου ότι η πυρκαγιά ξέσπασε έπειτα από έκρηξη που προκλήθηκε όταν ένα τρένο έπεσε πάνω σε διαχωριστικό στον σταθμό Ραμσής στο κέντρο του Καΐρου.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είδε απανθρακωμένα πτώματα να κείτονται στο έδαφος. «Στεκόμουν στην αποβάθρα και είδα το τρένο να πέφτει με ταχύτητα πάνω στο διαχωριστικό», δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας στο Reuters.

Πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας ανέφεραν ότι ο μηχανοδηγός εγκατέλειψε το τρένο και το άφησε ακυβέρνητο λόγω ενός καβγά που είχε με έναν συνάδελφό του

«Όλοι άρχισαν να τρέχουν, αλλά πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν εξερράγη η μηχανή του τρένου», πρόσθεσε. «Είδα τουλάχιστον εννέα απανθρακωμένα πτώματα στο έδαφος», σημείωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ