Η Πάμελα Αντερσον με γκόθικ στιλ στην Αθήνα -Τι είπε για Τσίπρα & Βαρουφάκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Πάμελα Αντερσον με γκόθικ στιλ στην Αθήνα -Τι είπε για Τσίπρα & Βαρουφάκη [εικόνες]

Η Πάμελα Άντερσον στην Αθήνα. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα sex symbol που έχει κοσμήσει τις σελίδες αμέτρητων περιοδικών και τώρα αφιερώνει τη ζωή της στην εκστρατεία για το περιβάλλον και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο λόγος για την Πάμελα Άντερσον που αποδεικνύει πως εξακολουθεί να είναι λαμπερή, σε βόλτα της στην Αθήνα.

Η ξανθιά σεξοβόμβα εντυπωσίασε με ένα στενό μαύρο φόρεμα στυλ bardot που τόνιζε τις διάσημες καμπύλες της. Προσθέτοντας ένα γκόθικ ύφος στο σύνολό της, το μοντέλο συνδύασε το φόρεμα με ένα τσόκερ και δαντελένια μποτάκια.

Το πρώην διάσημο μοντέλο βρίσκεται στην Αθήνα για να εμφανιστεί στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη «It's Show Time»

Στο πλαίσιο της ακτιβιστικής δράσης της , η Πάμελα Άντερσον έχει ιδρύσει το Ίδρυμα Pamela Anderson, ενώ την Κυριακή έστειλε ανοιχτή επιστολή στον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν με την ελπίδα να ελευθερώσει 11 φάλαινες όρκα και 87 μπελούγκα που βρίσκονται σήμερα σε αιχμαλωσία κοντά στην Νακόντκα της Ρωσίας.

Το διάσημο μοντέλο, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα, για τα γυρίσματα του σόου «It’s Show Time» του Νίκου Κοκλώνη, όπου θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Η Πάμελα Άντερσον εμφανίστηκε στην είσοδο του ξενοδοχείου όπου διαμένει με ένα μαύρο μίντι φόρεμα και δαντελωτά μποτάκια

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch, λίγο πριν την επίσκεψή της στην χώρα μας, ανάρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα μια συνέντευξή της όπου μιλάει για την Ελλάδα, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Σε ερώτηση για το αν ξέρει καθόλου ελληνικές λέξεις, δεδομένου ότι έχει επισκεφθεί την χώρα μας αρκετές φορές, η Πάμελα Άντερσον απαντά: «Ναι, λοιπόν... ΟΧΙ. Ελπίζω να το προφέρω σωστά. Θαυμάζω τους Έλληνες που είπαν ΟΧΙ κατά την διάρκεια του διάσημου ελληνικού δημοψηφίσματος, αψηφώντας την ΕΕ. Το ‘όχι’ ήταν η λέξη σύμβολο κατά την διάρκεια του Φασισμού και έγινε ξανά διάσημο κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης της Ευρώπης, όταν το 2015, η Ελλάδα πραγματοποίησε ένα ιστορικό δημοψήφισμα όπου η πλειοψηφία είπε Οχι ενάντια στην συμφωνία με τα θεσμικά όργανα και τις τράπεζες της ΕΕ, που θα οδηγούσε την Ελλάδα σε ακόμη μεγαλύτερο χρέος και θα επέβαλε ‘διαρθρωτικές προσαρμογές’ και λιτότητα. Ήταν το πιο ηρωικό γεγονός στην πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας, χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονταν στους δρόμους, υπήρχε ελπίδα, για πρώτη φορά οι άνθρωποι ένιωθαν αξιοπρέπεια, λέγοντας απλά ΟΧΙ.
Δυστυχώς, όμως, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (με τον Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργό) αποφάσισε να συνθηκολογήσει και την επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης παραιτήθηκε».

Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο έχει επισκεφθεί πολλές φορές την χώρα μας. Σε μία από αυτές περιηγήθηκε στην Ακρόπολη



Και συνεχίζει: «Σήμερα, αν κοιτάξετε την Ελλάδα, θα δείτε ότι τα περισσότερα αεροδρόμια ανήκουν σε γερμανικές εταιρείες (Fraport), ότι το λιμάνι του Πειραιά ανήκει στους Κινέζους, ότι οι άνθρωποι είναι ακόμα περισσότερο χρεωμένοι, υπάρχει φτώχεια παντού, υπάρχει μαζική μετανάστευση του νεαρού πληθυσμού... οπότε το ΟΧΙ εξακολουθεί να σημαίνει κάτι σήμερα. Είναι ένα σύμβολο που δεν πρέπει να ξεχαστεί».

Ενώ ερωτηθείσα για το ποιον θεωρεί τον ποιο σημαντικό διάσημο Έλληνα εν ζωή, απαντά: «Ο Γιάνης Βαρουφάκης – κάποιος που είπε ΟΧΙ όταν ήταν υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας και που αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη».

Φωτογραφίες: Splash News, Ndp photos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ