Οσκαρ 2019: Ο γοητευτικός σύζυγος της Ολίβια Κόλμαν -Μαζί από τότε που... είχαν λεφτά μόνο για μια πατάτα στη μέση [εικόνες] - iefimerida.gr

Οσκαρ 2019: Ο γοητευτικός σύζυγος της Ολίβια Κόλμαν -Μαζί από τότε που... είχαν λεφτά μόνο για μια πατάτα στη μέση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολες τις εντυπώσεις έκλεψε η Ολίβια Κόλμαν, η νικήτρια του Α΄Γυναικείου ρόλου στα Οσκαρ 2019, τόσο με τον λόγο που έβγαλε επί σκηνής όσο και με τις γκριμάτσες της.

Ωστόσο μπορεί όλοι οι σινεφίλ να γνωρίζουν πως η Βρετανίδα πήρε το βραβείο Α΄Γυναικείο ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, The Favourite, ως Βασίλισσα Αννα, ωστόσο λίγοι γνωρίζουν την προσωπική της ζωή.

Η Ολίβια Κολμαν είναι παντρεμένη με τον Εντ Σινκλερ και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Η ιστορία αγάπης τους μοιάζει λες και έχει βγει από ταινία.

Οσκαρ 2019: Ο γοητευτικός σύζυγος της Ολίβια Κόλμαν -Μαζί από τότε που... είχαν λεφτά μόνο για μια πατάτα στη μέση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Γνωρίστηκαν ως φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Cambridge όπου και σπούδαζαν μαζί με άλλους γνωστούς ηθοποιούς.

Οταν γνωρίστηκαν ο Εντ Σινκλερ σπούδαζε νομική στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, ωστόσο η γνωριμία του με την Ολίβια, τον έκανε να αλλάξει πορεία και να μεταπηδήσει και αυτός προς την ηθοποιία και το γράψιμο, με το οποίο και ασχολείται επαγγελματικά μέχρι και σήμερα.

Η φιλία του ζευγαριού στο Πανεπιστήμιο γρήγορα εξελίχθηκε σε σχέση, μόλις η Ολίβια Κόλμαν ήταν μόλις 20 χρονών.

Οσκαρ 2019: Ο γοητευτικός σύζυγος της Ολίβια Κόλμαν -Μαζί από τότε που... είχαν λεφτά μόνο για μια πατάτα στη μέση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι δυο τους μάλιστα πρωταγωνίστησαν και στην πρώτη τους ταινία η οποία γυρίστηκε μέσα στο πανεπιστήμιο

Σε συνέντευξή της η Ολίβια Κόλμαν είχε δηλώσει πως γνώριζε από την πρώτη στιγμή πως ο Εντ ήταν ο άνδρας της ζωής της, λέγοντας μάλιστα πως ήταν και έρωτας με την πρώτη ματιά.

Οσκαρ 2019: Ο γοητευτικός σύζυγος της Ολίβια Κόλμαν -Μαζί από τότε που... είχαν λεφτά μόνο για μια πατάτα στη μέση [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Υπάρχει ένας τύπος που πρόκειται να παντρευτώ», είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξη της στην Telegraph σχολιάζοντας τις πρώτες σκέψεις που έκανε μόλις τον γνώρισε ως φοιτήτρια.

Η Ολίβια Κόλμαν και ο Εντ Σίνκλερ παντρεύτηκαν το 2001 αφού τελείωσαν μαζί την δραματική σχολή του Bristol.

Μιλώντας για τις πρώτες ημέρες του γάμου της με τον Εντ Σινκλέρ είχε πει: «Οταν πρωτομετακομίσαμε από το Μπρίστολ στο Λονδίνο, το 1998, περάσαμε δύσκολες μέρες. Είχα μόλις μια λίρα στην τσέπη και στην τράπεζα τίποτα. Ο Εντ δεν είχε χρήματα επίσης και έτσι ψάχναμε για κανένα σεντ κάτω από τον καναπέ για να μπορέσουμε να αγοράσουμε μια πατάτα και να την μοιραστούμε», είχε πει επίσης η πρωταγωνίστρια του Λάνθιμου. Τότε ζούσε με τον σύζυγό της στη σοφίτα ενός φίλου τους στο Εσσεξ. Εμειναν εκεί για δυο μήνες.

Το 1999 αγόρασαν ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Ιστ Ντάλγουιτς του Λονδίνου, χρησιμοποιώντας μια κληρονομιά 30.000 λιρών του Εντ. Πούλησαν το διαμέρισμα δύο χρόνια αργότερα για 150.000 λίρες.

Η Κολμαν ως φοιτήτρια με φίλο της.

Τα παιδιά δεν άργησαν να έρθουν, καθώς λίγο μετά τον γάμο τους, η Ολίβια Κολμαν έφερε στην ζωή τους δύο γιους της, τον Φιν και τον Χολ, ενώ το 2015 έφερε στον κόσμο και το πέμπτο μέλος της οικογένειας, ένα κορίτσι, στο οποίο επέλεξαν να μην δώσουν κάποιο όνομα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ