Μανιάτης κατά Τσίπρα: Επιχειρεί λεηλασία του ΚΙΝΑΛ για να μετριάσει την ήττα του [βίντεο] - iefimerida.gr

Μανιάτης κατά Τσίπρα: Επιχειρεί λεηλασία του ΚΙΝΑΛ για να μετριάσει την ήττα του [βίντεο]

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης / Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μοναδικό κίνητρο του Αλέξη Τσίπρα «πίσω» από την προσέγγιση πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ είναι το να μετριάσει την ήττα του στις προσεχείς εκλογές, υποστήριξε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης.

Ο κ. Μανιάτης, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει ένα ξεκάθαρο σχέδιο για να λεηλατήσει το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ. Γιατί; Γιατί βλέπει ότι μετά τις εκλογές θα είναι ηττημένος και τον ενδιαφέρει να χάσει με ποσοστό όχι μεγάλης διαφοράς από τη ΝΔ, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις».

Κατά τον Γιάννη Μανιάτη, σε αυτή την κατεύθυνση «με τρόπο ευτελή και τυχοδιωκτικό προσπαθεί να βρει δήθεν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ οι ποίοι είναι απαξιωμένοι και εκφράζουν μόνο τον εαυτό τους, ή αισθάνονται ότι μπορούν να εξαγοραστούν με μια θητεία 3 μηνών ως υφυπουργοί. Και αυτό τώρα προσπαθεί να το παρουσιάσει ως κεντροαριστερή στροφή».

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στη συνέχεια τόνισε ότι «κάθε φορά που ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να κλέψει δήθεν στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ είναι πολλαπλάσιοι αυτοί που συσπειρώνονται γιατί αισθάνονται την κοροϊδία και την υποκρισία».

«Χορηγός της Χρυσής Αυγής»

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μανιάτη, «ο κ. Τσίπρας, αντί να λειτουργήσει ως ένας κανονικός Ευρωπαίος πολιτικός, συνεχίσει με ακόμη χειρότερο τρόπο να γίνεται χορηγός της ακροδεξιάς και της Χρυσής Αυγής, καθυστερώντας ηθελημένα τη δίκη της».

Οπως είπε, «γι’ αυτό αφήνει σκόπιμα το Πολακικό δηλητήριο δημόσιου λόγου, τα ζαρζαβατικά και τους κουραμπιέδες, για να αποτρέψει τους πολίτες από το να ασχολούνται με την πολιτική. Οσοι ξαναψηφίσουν ΧΑ δεν έχουν καμία δικαιολογία, γιατί πλέον ξέρουν τι ψηφίζουν. Επίσης, όσοι ξαναψηφίσουν Τσίπρα, δεν έχουν δικαιολογία γιατί και αυτοί πλέον ξέρουν τον τυχοδιωκτισμό του» ανέφερε καταλήγοντας ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ