Εξαφανίστηκε ο δρόμος στη Σαντορίνη -Ανοιξε τεράστια τρύπα εξαιτίας της κακοκαιρίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξαφανίστηκε ο δρόμος στη Σαντορίνη -Ανοιξε τεράστια τρύπα εξαιτίας της κακοκαιρίας [βίντεο]

Τεράστια τρύπα άνοιξε σε δρόμο της Σαντορίνης λόγω της κακοκαιρίας (Φωτο: cyclades24.gr)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει στη Σαντορίνη η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τα τελευταία 24ωρα, ολόκληρη σχεδόν τη χώρα.

Οι κάτοικοι είδαν τη γη να χάνεται ξαφνικά κάτω από τα πόδια τους, καθώς η ισχυρή βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια τεράστια τρύπα σε δρόμο του νησιού.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, συνεργεία του Δήμου Θήρας βρίσκονται στο σημείο για την αποκατάσταση των ζημιών.

Ο Προϊσταμένους του Τμήματος Περιβάλλοντος του Δήμου Θήρας, κ. Κώστας Δαρζέντας σημείωσε «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κυρίως στην περιοχή του Αεροδρομίου. Προσοχή στους δρόμους στο κομμάτι κάτω από αεροδρόμιο. Ο δρόμος θα κλείσει όταν καθαριστεί ο δρόμος της ΔΕΗ. Αποφεύγετε τον παραλιακό από Μονόλιθο προς παραλία Καρτεράδου. Ακόμα και στον δρόμο του Βουρβούλου μεγάλη προσοχή. Δυστυχώς η βροχή συνεχίζεται και κάνει ποιο δύσκολα τα πράγματα. Όπως και να έχει προσέχουμε γιατί το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ