Εκτακτη προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη: Νεροποντή μέχρι αύριο [βίντεο & χάρτες] - iefimerida.gr

Εκτακτη προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη: Νεροποντή μέχρι αύριο [βίντεο & χάρτες]

Εικόνα αρχείου / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτακτη προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη, που ήδη δοκιμάζεται από την κακοκαιρία Ωκεανίς, εξέδωσε προ ολίγου το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Οπως αναφέρει στη νεότερη (ώρα 10:00) ενημέρωσή του για την κακοκαιρία το meteo.gr, σύμφωνα και με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, «οι βροχές και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται από τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 24/02 στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 25/02 θα ενταθούν σημαντικά επηρεάζοντας ιδιαίτερα την Κρήτη».

Η προειδοποίηση για τον νομό Χανίων / Πηγή: meteo.gr

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο επισημαίνει ότι τα φαινόμενα θα επηρεάσουν ολόκληρο το νησί, «ωστόσο οι μεγαλύτερες ποσότητες βροχής θα πέσουν και πάλι στο νομό Χανίων».

Ενδεικτικό της σφοδρότητας των φαινομένων είναι το γεγονός ότι στη Δυτική Κρήτη, μέσα σε λιγότερο από 10 ώρες, καταγράφηκαν 190 χιλιοστά βροχής.

Tα... ρεκόρ:

Εκτακτη προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη: Νεροποντή μέχρι αύριο [βίντεο & χάρτες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, καθώς η Δυτική Κρήτη θα δεχτεί και πάλι πολύ μεγάλα ποσά βροχής, συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή σε μετακινήσεις και εξωτερικές εργασίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ