Μέγκαν Μαρκλ: Μετά τα σταριλίκια στη Νέα Υόρκη, στο Μαρόκο με κόκκινο Valentino [εικόνες] - iefimerida.gr

Μέγκαν Μαρκλ: Μετά τα σταριλίκια στη Νέα Υόρκη, στο Μαρόκο με κόκκινο Valentino [εικόνες]

Μέγκαν Μαρκλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον απόηχο του σάλου που προκάλεσε το ταξίδι συνολικού κόστους 500.000 δολαρίων στις ΗΠΑ για... baby shower, η Μέγκαν Μαρκλ παρέα με τον πρίγκιπα Χάρι έφθασαν απόψε στο Μαρόκο.

Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε ξανά τη στολή και το χαμόγελο της δούκισσας του Σάσεξ, ένα εντυπωσιακό κόκκινο Valentino φόρεμα, με ενσωματωμένη κάπα η οποία ήταν κεντημένη με nude Dior γόβες ασορτί γάντια και clutch.

Μέγκαν Μαρκλ: Μετά τα σταριλίκια στη Νέα Υόρκη, στο Μαρόκο με κόκκινο Valentino [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Με σαφέστατα διαφορετικό ύφος από αυτό που επιδείκνυε κατά την παραμονή της στη Νέα Υόρκη όταν έβγαινε και έμπαινε σε ξενοδοχεία και καταστήματα με ύφος ντίβας, σαν σταρ του Χόλιγουντ, η Μέγκαν Μαρκλ έπαιξε ξανά το ρόλο της προσιτής (αλλά λίγο χειραφετημένης) δούκισσας, στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ταξίδεψε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και 9μελή συνοδεία με πτήση της γραμμής στο Μαρόκο. Μάλιστα η πτήση είχε και μια ώρα καθυστέρηση, με αποτέλεσμα στο Μαρόκο να τους περιμένουν...

Μέγκαν Μαρκλ: Μετά τα σταριλίκια στη Νέα Υόρκη, στο Μαρόκο με κόκκινο Valentino [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πριν δύο μόλις ημέρες, η Μέγκαν Μαρκλ είχε επιστρέψει με ιδιωτικό τζετ από την Νέα Υόρκη. Το τζετ ανήκει στο ζεύγος Κλούνεϊ, με την Μέγκαν Μαρκλ να αποδέχεται με ευχαρίστηση την πρόσκληση της Αμάλ Κλούνεϊ να ταξιδέψουν μαζί για την επιστροφή στο Λονδίνο.

Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, το οποίο ήταν ιδιωτικό, για ψώνια και εξόδους με τις φίλες της, ξεσήκωσε νέο γύρο αντιδράσεων, μεγάλο σάλο στη Μεγάλη Βρετανία, με τα ΜΜΕ να βάλουν κατά της Μέγκαν Μαρκλ. Την κατηγορούν για σπατάλη, ακόμη και αν τα λεφτά, όπως διευκρίνισε πηγή του παλατιού, προέρχονται από ιδιωτικά κεφάλαια, σταριλίκια και συμπεριφορά που δεν συνάδει με μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Δεν έλειψαν οι χαρακτηρισμοί «Ρωμαία αυτοκράτειρα» από ΜΜΕ όπως η Daily Mail, ενώ πολλές ήταν οι φωνές που αφενός την συνέκριναν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα ως προς τα σταριλίκια, αφετέρου προειδοποιούσαν ότι η Μέγκαν Μαρκλ εξελίσσεται σε ένα μεγάλο πρόβλημα για την βρετανική οικογένεια μη μπορώντας να ξεχωρίσει τη διαφορά του δημόσιου και ιδιωτικού βίου και επιμένοντας στη χειραφέτησή της και τη διαφοροποίησή της από τις γραμμές και τη φιλοσοφία του παλατιού.

Μέγκαν Μαρκλ: Μετά τα σταριλίκια στη Νέα Υόρκη, στο Μαρόκο με κόκκινο Valentino [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μέγκαν Μαρκλ: Μετά τα σταριλίκια στη Νέα Υόρκη, στο Μαρόκο με κόκκινο Valentino [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Μέγκαν Μαρκλ: Μετά τα σταριλίκια στη Νέα Υόρκη, στο Μαρόκο με κόκκινο Valentino [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Μέγκαν Μαρκλ: Μετά τα σταριλίκια στη Νέα Υόρκη, στο Μαρόκο με κόκκινο Valentino [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Μέγκαν Μαρκλ: Μετά τα σταριλίκια στη Νέα Υόρκη, στο Μαρόκο με κόκκινο Valentino [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Μέγκαν Μαρκλ: Μετά τα σταριλίκια στη Νέα Υόρκη, στο Μαρόκο με κόκκινο Valentino [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ