Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ με νυφικό και γαμπριάτικο, τώρα και σε κούκλες! [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ με νυφικό και γαμπριάτικο, τώρα και σε κούκλες! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα χρόνο έγγαμου βίου συμπληρώνουν σήμερα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τη δούκισα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον και οι βρετανοί είπαν να τιμήσουν την επέτειο αυτή, κατασκευάζοντας κούκλες του ζευγαριού ντυμένες ακριβώς με τα ίδια ρούχα που φόραγαν οι... αληθινοί Γουίλιαμ και Κέιτ στο γάμο τους.

Οπως και ο ίδιος ο γάμος του ζευγαριού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο εμπορικά, αφού κατασκευάστηκαν χιλιάδες αναμνηστικά, κάθε είδους, που απεικόνιζαν το ζευγάρι, έτσι και η επέτειος του τόσο σημαντικού γεγονότος δεν θα μπορούσε να παρέλθει... ανεκμετάλλευτη.

Οι Βρετανοί κατασκεύασαν λοιπόν ένα ζευγάρι κούκλες, καθ΄ ομοίωση του Γουίλιαμ και της Κέιτ, οι οποίες μάλιστα φορούν ρούχα όμοια με αυτά που φορούσε το πραγματικό ζευγάρι κατά τη μέρα του γάμου του.

Οι κούκλες κυκλοφορούν εδώ και μερικές ημέρες στη Βρετανία και πωλούνται σε ζευγάρι έναντι 100 λιρών. Οπως είναι φυσικό και αναμενόμενο... έχουν κάνει θραύση!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ