Γιατί δεν βλέπουμε Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μαρκλ, Γούλιαμ και Χάρι με τα κινητά τους - iefimerida.gr

Γιατί δεν βλέπουμε Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μαρκλ, Γούλιαμ και Χάρι με τα κινητά τους

william-kate
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουν άραγε η Κέιτ Μίντλετον, η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κινητά;

Είναι γεγονός, πως τα κινητά μας τηλέφωνα αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και πολλοί είναι αυτοί που δεν τα αποχωρίζονται σχεδόν ποτέ!

Το σίγουρο είναι ότι ξοδεύουμε παραπάνω χρόνο απ’ όσο πρέπει κολλημένοι στην οθόνη του κινητού μας, είτε στέλνοντας μηνύματα, είτε βλέποντας βιντεάκια στο Youtube, ή απλά ελέγχοντας συνεχώς τα προφίλ μας στα social media, για τυχόν νέες ειδοποιήσεις.

Υπάρχουν όμως και μερικοί, που σπάνια θα τους δεις να τσεκάρουν το κινητό τους. Σε αυτούς, συγκαταλέγονται και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ (Φωτο: Shutterstock)

Περιστασιακά, οι κάμερες έχουν εντοπίσει τη Μέγκαν Μαρκλ, τον Πρίγκιπα Χάρι, καθώς και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη Κέιτ Μίντλετον , να κρατούν τα iPhones τους. Ποτέ όμως όσο βρίσκονται έξω και σε επίσημες εκδηλώσεις.

Σπάνια βλέπουμε μέλη της βασιλικής οικογένειας με τα κινητά τους (Φωτο: Phil Harris)

Σύμφωνα με μια ειδικό του βασιλικού πρωτοκόλλου, υπάρχουν διάφοροι λόγοι γιατί για παράδειγμα η Κέιτ Μίντλετον δεν ελέγχει το Whatsapp της όταν είναι έξω, ή γιατί ή Μέγκαν Μαρκλ δεν τραβά φωτογραφίες με το κινητό της.

Οπως είπε η Μύκα Μέιερ στη Thrive Global: «Οπως ακριβώς οι υψηλού επιπέδου επαγγελματίες θα έκαναν σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αφήνουν τα κινητά τους στις τσέπες ή τις τσάντες τους όταν βρίσκονται έξω εκτελώντας επίσημα βασιλικά καθήκοντα».

Επίσης, πιστεύει ότι η Κέιτ Μίντλετον, η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι απέχουν από τη χρήση των τηλεφώνων τους, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τις αρνητικές συνέπειες του εθισμού στα κινητά.

Ο πρίγκιπας Χάρι με την εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ (Φωτο: AP)

Κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας στην Αυστραλία πέρσι, η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι ένιωσε «ελεύθερη», αφότου εγκατέλειψε τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ