«Ωκεανίς»: Τσουχτερό κρύο το πρωί της Κυριακής, έως τους -11 β. το θερμόμετρο -Ριπές ανέμου 124 χλμ./ώρα - iefimerida.gr

«Ωκεανίς»: Τσουχτερό κρύο το πρωί της Κυριακής, έως τους -11 β. το θερμόμετρο -Ριπές ανέμου 124 χλμ./ώρα

Τσουχτερό το κρύο/ Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην... κατάψυξη ξύπνησε η χώρα το πρωί της Κυριακής, καθώς συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Ωκεανίς».

Αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφονται σε όλη τη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα, ενώ το θερμόμετρο άγγιξε τους -11 βαθμούς Κελσίου. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες, στις 9 το πρωί της Κυριακής, καταγράφηκαν στη Βλάστη Κοζάνης (-10,8), στον Αγιο Παύλο Ημαθίας (-8,8) και στην Κλεισούρα Καστοριάς (-8,7), σύμφωνα με τα στοιχεία από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.

«Ωκεανίς»: Τσουχτερό κρύο το πρωί της Κυριακής, έως τους -11 β. το θερμόμετρο -Ριπές ανέμου 124 χλμ./ώρα | iefimerida.gr 0
Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν το πρωί της Κυριακής/ Πηγή: ΕΑΑ/meteo

Το τσουχτερό κρύο γίνεται ακόμη πιο αισθητό εξαιτίας των πολύ θυελλωδών ανέμων. Χαρακτηριστικό είναι πως το πρωί της Κυριακής καταγράφηκε ριπή ανέμου 124 χλμ./ ώρα στην Παξιμάδα Καρύστου, ενώ τα 119 χλμ/ ώρα έφτασε η ταχύτητα του ανέμου στην Πάτρα και τα 11 χλμ./ ώρα στην Πεντέλη.

Οι μεγαλύτερες ριπές ανέμου που καταγράφηκαν το πρωί της Κυριακής/ Πηγή: ΕΑΑ/ meteo

Οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, καθώς είναι σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από πολλά λιμάνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ