Εως 10 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο -Πού παραμένουν δεμένα τα πλοία - iefimerida.gr

Εως 10 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο -Πού παραμένουν δεμένα τα πλοία

Απαγορευτικό απόπλου λόγω των ανέμων/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι που «έφερε» η κακοκαιρία «Ωκεανίς» και φτάνουν έως τα 9-10 μποφόρ στο Αιγαίο, προκαλούν σοβαρά προβλήματα.

Σε ισχύ είναι το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό και τη Σαλαμίνα.

Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ. Μαρίνας-Νέας Στύρας, Ρίου-Αντιρρίου, Βόλου-Σποράδων, Κυλλήνης-Ζακύνθου, Κυλλήνης-Κεφαλονιάς, Κεραμωτής Καβάλας-Λιμένα Θάσου, Πρίνου-Θάσου και Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκης. Τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Ηγουμενίτσας-Κέρκυρας θα εκτελούνται μόνο μέχρι τις 9 το πρωί, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Οι επιβάτες που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν σήμερα συμβουλεύονται να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ