Tα δίδυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλίν του Μονακό έκλεψαν την παράσταση με το στιλ τους σε δημόσια εμφάνιση [εικόνες] - iefimerida.gr

Tα δίδυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλίν του Μονακό έκλεψαν την παράσταση με το στιλ τους σε δημόσια εμφάνιση [εικόνες]

Πρίγκιπας Αλβέρτος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν είναι μόλις τεσσάρων ετών: τα δίδυμα πριγκιπόπουλα του Μονακό έχουν διαμορφώσει από νωρίς την στιλιστική τους προσωπικότητα.

Το outfit τους στην εμφάνιση με τους γονείς τους, τον πρίγκιπα Αλβέρτο και την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, στο Μόντε Κάρλο, έκλεψε την παράσταση.

Ο μικρός πρίγκιπας, Ζακ -διάδοχος του θρόνου- έμοιαζε με «ροκ σταρ». Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για το μοντέρνο στιλ της.

Ουκ ολίγες φορές έχει καταγραφεί από τον φακό η σκανταλιάρικη διάθεση και η ζωηράδα των δύο παιδιών. Αυτή τη φορά, ήταν, ομολογουμένως, οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της εμφάνισης της βασιλικής οικογένειας.

Ο κύριος λόγος δεν ήταν τόσο τα ρούχα που φορούσαν, όσο ο μοναδικός τρόπος που τα υποστήριζαν.

Δείτε την εμφάνιση των δίδυμων παιδιών του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ