Συνάντηση Γεννηματά -Σάντσεθ στη Μαδρίτη -Οι εκλογές σε Ισπανία και Ελλάδα στο επίκεντρο - iefimerida.gr

Συνάντηση Γεννηματά -Σάντσεθ στη Μαδρίτη -Οι εκλογές σε Ισπανία και Ελλάδα στο επίκεντρο

Η Φώφη Γεννηματά με τον Πέδρο Σάντσεθ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εκλογές, τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ελλάδα, αλλά και οι ευρωεκλογές, ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης της Φώφης Γεννηματά με τον Πέδρο Σάντσεθ.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής παραβρέθηκε και μίλησε στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στη Μαδρίτη. Η κ. Γεννηματά ευχήθηκε στις προσεχείς εκλογές στην Ισπανία ο λαός να εγκρίνει το έργο της κυβέρνησης και να έχει κάθε επιτυχία το ισπανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Από την πλευρά του, ο Σάντσεθ τόνισε ότι και στην Ελλάδα είναι βέβαιος ότι η σημαντική δουλειά που γνωρίζει ότι έχει γίνει από το Κίνημα Αλλαγής, θα βρει μεγάλη ανταπόκριση από τους προοδευτικούς πολίτες.

Η κ. Γεννηματά και ο Ισπανός πρωθυπουργός συζήτησαν και για τις ευρωεκλογές, τις οποίες χαρακτήρισαν κρίσιμη για τους Ευρωπαίους πολίτες, την προοπτική της ΕΕ, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και τις χώρες του Νότου.

Στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στη Μαδρίτη, Φωφη Γεννηματά, Γιώργος Καμίνης, Φρανς Τίμερμανς σοσιαλιστής υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν και η Ευρωπαία Επίτροπος Κορίνα Κρετσου. 
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ