Ψωμί χωρίς υδατάνθρακες και αλεύρι για απόλαυση χωρίς τύψεις - iefimerida.gr

Ψωμί χωρίς υδατάνθρακες και αλεύρι για απόλαυση χωρίς τύψεις

Ψωμί ιδανικό για brunch/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oλικής άλεσης ή χωριάτικο, πολύσπορο ή σικάλεως: το ψωμί είναι μια «παρεξηγημένη» τροφή λόγω των θερμίδων της.

Η ποσότητα και ο τρόπος που καταναλώνεται, όμως, είναι οι δύο παράγοντες που καθορίζουν το πόσο θα επιβαρύνει τελικά τον οργανισμό μας.

Στον διατροφικό κόσμο, εμφανίζονται συνεχώς παραλλαγές και υποκατάστατά του.

Ένα από αυτά, έχει γίνει «εμμονή» των food lovers.

Αυτό το ψωμί είναι αφράτο και η παρασκευή του δεν χρειάζεται αλεύρι, μαγιά, ζάχαρη ή αλάτι.

Μια υγιεινή επιλογή χωρίς πολλές θερμίδες για όλες τις ώρες της ημέρας.

Διαβάστε περισσότερα για το υγιεινό ψωμί χωρίς υδατάνθρακες και θερμίδες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ψωμί Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ