Μοιράζει προσλήψεις ο Τζανακόπουλος από την Κατερίνη - iefimerida.gr

Μοιράζει προσλήψεις ο Τζανακόπουλος από την Κατερίνη

Δημήτρης Τζανακόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσλήψεις μοίρασε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος από την Κατερίνα, μια μέρα μετά το γιουχάισμα σε κομματική εκδήλωση.

Συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψή του στο Ειδικό Σχολείο Κατερίνης στη Γανόχωρα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τόνισε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρώτη κυβέρνηση που θα κάνει προσλήψεις μονίμων στην ειδική αγωγή.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρθηκε στην εξαγγελία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για 4.500 προσλήψεις στην ειδική αγωγή και είπε πως μαζί με τις 3.000 προσλήψεις για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» θα φτάσουν τις 7.500, καθ' υπέρβαση του κανόνα μία πρόσληψη για κάθε μία απόλυση.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συναντήθηκε με τους υπεύθυνους του Ειδικού Σχολείου, οι οποίοι τόνισαν πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη μόνιμου προσωπικού.

Το Ειδικό Σχολείο λειτουργεί με 9 αναπληρωτές εκπαιδευτικούς (κάποιοι από αυτούς είναι 17 χρόνια), 4 γυμναστές και 5 ειδικότητες.
Στο νηπιαγωγείο φοιτούν 14 παιδιά και στο δημοτικό 47. Στόχος είναι να γίνει το σχολείο ολοήμερο, καθώς σήμερα λειτουργεί μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ