MasterChef 3: Ατάκες μίσους -«Θα του τραβήξω κατακέφαλο!» [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Ατάκες μίσους -«Θα του τραβήξω κατακέφαλο!» [βίντεο]

Η Γιάννα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωτοφανής είναι η κόντρα που έχουν φέτος οι παίκτες του MasterChef 3.

Μετά τις σπόντες για στρατηγική και τις «κακίες» του Χαράλαμπου, σειρά έχει η Γιάννα.

Ολα ξεκίνησαν στο χτεσινό επεισόδιο όταν ο Χαράλαμπος ανέφερε οτι πειράχτηκε επειδή η Γιάννα τον επέλεξε από τους τελευταίους για να πάει στην ομάδα της.

Η Γιάννα από την πλευρά της ανέφερε πως ο λόγος που τον επέλεξε δεν είναι προσωπικός, απλά δεν ταιριάζουν μαγειρικά. Ωστόσο η κόντρα δεν τελείωσε εκεί.

Κι αυτό γιατί η Γιάννα εξέφρασε τα παράπονά της επειδή ο Χαράλαμπος δεν πήγε να την ρωτήσει για όποια απορία κι αν είχε: «Σκ@τ@ στα μούτρα μου για αρχηγός».

«Με αυτές τις δηλώσεις με τι ψυχολογία θα πάνε να μαγειρέψουν τα παιδιά. Θα του τραβήξουν κανένα κατακέφαλο και θα πάει από εκεί που ήρθε ή θα τον γράψεις στα… και θα δουλέψεις κανονικά», είπε έξαλλη η Γιάννα.

Αντιδράσεις, ωστόσο, υπήρξαν και από άλλους συμπαίκτες του Χαράλαμπου για την τακτική που ακολούθησε η συμπαίκτριά της, η οποία και τους οδήγησε στην ήττα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef MasterChef3 Γιάννα Χαράλαμπος κόντρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ