MasterChef 3: Αρχισαν τα όργανα -Οι σπόντες για στρατηγική και οι «κακίες» του Χαράλαμπου [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Αρχισαν τα όργανα -Οι σπόντες για στρατηγική και οι «κακίες» του Χαράλαμπου [βίντεο]

MasterChef 3: Αρχισαν τα όργανα -Οι σπόντες για στρατηγική και οι «κακίες» του Χαράλαμπου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παίκτες στο MasterChef 3 αρχίζουν σιγά σιγά να δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό στο παιχνίδι και οι πρώτες κόντρες είναι αναμενόμενες.

Η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου ως νικήτρια του τεστ δημιουργικότητας, κλήθηκε να πει ποιος θα είναι ο άλλος αρχηγός της ομαδικής δοκιμασίας. Η παίκτρια διάλεξε την Γιάννα Ρέντεση και έτσι και οι δύο άρχισαν να επιλέγουν τους παίκτες για τις ομάδες τους.

Η Ελίζαμπεθ διάλεξε πρώτο τον Αλέξανδρο Τσούκαρη, ο οποίος την συμβούλευε ποιον να επιλέξει.

Οι υπόλοιποι παίκτες δεν το άφησαν ασχολίαστο αυτό και μίλησαν για στρατηγική.

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, που ήταν στην ομάδα της Γιάννας, υποστήριξε πως η αρχηγός του διάλεξε αρκετούς ερασιτέχνες κάτι που ενόχλησε τους συμπαίκτες του, ενώ δήλωσε ότι υποβαθμίζει τον εαυτό του στην ομάδα που είναι.

Η Αλκηστις Αλεξάκη, από την άλλη, είχε τα νεύρα της με τον Αλέξανδρο, υποστηρίζοντας πως έχει στρατηγική και χαρακτήρισε την Λιζ «πιόνι» του.

Στην ομαδική δοκιμασία οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν στην ιχθυόσκαλα και σήμερα οι κριτές θα αποκαλύψουν ποια ομάδα δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να βγάλει τους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ