«Αρκουδοκαβγάς» Πολάκη-Σαββόπουλου -«Διονύση, ξέρω από πρόβατα, εσύ ξέρεις από αρκουδίτσες» - iefimerida.gr

«Αρκουδοκαβγάς» Πολάκη-Σαββόπουλου -«Διονύση, ξέρω από πρόβατα, εσύ ξέρεις από αρκουδίτσες»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και με τον Διονύση Σαββόπουλο τα έβαλε ο Παύλος Πολάκης, θιγμένος από τα όσα είπε εις βάρος του ο γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος τον παρομοίασε με αρκουδιάρη.

Με μια οργισμένη ανάρτηση, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απαντά στον παραλληλισμό του με... αρκουδιάρη που έκανε ο Σαββόπουλος. Οπως υποστηρίζει ο Παύλος Πολάκης, ο ίδιος γνωρίζει μόνο από πρόβατα καθώς ο πατέρας του ήταν βοσκός, αλλά ο ίδιος ο Σαββόπουλος που θήτευσε «στις αυλές Μητσοτάκη και ΠΑΣΟΚ» γνωρίζει από... αρκουδίτσες.

Παράλληλα κατηγορεί τον «Νιόνιο» ότι το μόνο κοινό με τα νιάτα του είναι το ντέφι και πως τώρα «πήρε το πεντάλεπτο στα ΜΜΕ της διαπλοκής».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Διονύση της «συγκέντρωσης που ανάβει κι όλα ειν συνειδητά» των φοιτητικών μας χρόνων……

Εγώ ξέρω από πρόβατα γιατί ο πατέρας μου ήταν βοσκός …

Εσύ πρέπει να ξέρεις από αρκουδίτσες μετά τη θητεία σου στις αυλές του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ …..το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι

ΥΓ είχαμε καιρό να σε ακούσουμε, βρίσε και συ για να βγεις λίγο στην επιφάνεια του βάλτου των «φιλόξενων» ΜΜΕ της διαπλοκής ….Ξαναβούτα τώρα…πήρες το πεντάλεπτο!!».

Τι είπε ο Σαββόπουλος που ενόχλησε τον Πολάκη

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, νωρίτερα το πρωί, είπε πως ο Παύλος Πολάκης «μου θυμίζει στη γειτονιά μου όταν φέρνανε μια αρκούδα για να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Ο αρκουδιάρης μου θυμίζει σε πολλά τον Πολάκη».

Ενώ τόνισε ότι «Κυβερνά μια αποτυχία της Αριστεράς, κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου, άνθρωποι που τον μιμούνται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ