Διονύσης Σαββόπουλος: Κυβερνάει μια αποτυχία της Αριστεράς, ο Πολάκης μου θυμίζει αρκουδιάρη [βίντεο] - iefimerida.gr

Διονύσης Σαββόπουλος: Κυβερνάει μια αποτυχία της Αριστεράς, ο Πολάκης μου θυμίζει αρκουδιάρη [βίντεο]

Ο Διονύσης Σαββόπουλος (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καυστικά σχόλια για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος, χαρακτηρίζοντάς την «αποτυχία της Αριστεράς».

Ο τραγουδοποιός δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Οχι, δεν έχω καταλάβει ότι είμαστε εκτός Μνημονίου», τονίζοντας ότι «κυβερνάει μια αποτυχία της Αριστεράς».

Οπως υπογράμμισε, «ο κόσμος δυσκολεύεται πολύ» και μετά τον θυμό, την πρώτη περίοδο των μνημονίων, «έχει περάσει σε μια παραίτηση ότι δεν γίνεται τίποτα».

Ερωτηθείς για τον Παύλο Πολάκη και το εάν αποτελεί δείγμα του μέσου πολιτικού της Μεταπολίτευσης, ο Διονύσης Σαββόπουλος απάντησε: «Δεν θα το έλεγα» και συμπλήρωσε: «μου θυμίζει στη γειτονιά μου όταν φέρνανε μια αρκούδα για να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Ο αρκουδιάρης μου θυμίζει σε πολλά τον Πολάκη».

«Κυβερνά μια αποτυχία της Αριστεράς, κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου, άνθρωποι που τον μιμούνται», ανέφερε μεταξύ άλλων, λέγοντας ότι όλα αυτά τον στεναχωρούν, ωστόσο, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως κάτι μπορεί να αλλάξει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ