Αγρια επίθεση νεαρών σε γυναίκα -Την χτυπούν, τις παίρνουν την τσάντα, πετάνε πέτρες σε αυτοκίνητο [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγρια επίθεση νεαρών σε γυναίκα -Την χτυπούν, τις παίρνουν την τσάντα, πετάνε πέτρες σε αυτοκίνητο [βίντεο]

Η στιγμή της επίθεσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτες εικόνες επίθεσης σε γυναίκα από ανήλικους είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε κατάστημα της οδού Αγίου Αθανασίου, ένα από τα κεντρικά σημεία της Θήβας.

Οπως βλέπουμε στο βίντεο του tvstar.gr η γυναίκα κατεβαίνει στη στάση του αστικού λεωφορείου και κινείται παράλληλα στο δρόμο προκειμένου να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Οι πέντε ανήλικοι κάνουν την εμφάνισή τους από τις γραμμές του ΟΣΕ δευτερόλεπτα μετά τη στάση του λεωφορείου και όταν αντιλήφθηκαν ότι κατέβηκε επιβάτης την πλησιάζουν και εκεί ξεκινά το μαρτύριό της.

Οι δύο μεγαλύτεροι επιτίθενται στη γυναίκα αποφασισμένοι να της αρπάξουν την τσάντα, εκείνη καλεί σε βοήθεια και αντιστέκεται.

Από τις φωνές της βγαίνει στο μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας μία γυναίκα φωνάζοντας ληστεία, ληστεία πιάστε τους. Οι ανήλικοι δεν πτοούνται, ρίχνουν τη γυναίκα στο δρόμο και προσπαθούν να της πάρουν την τσάντα.
Από το σημείο διέρχεται φορτηγό αυτοκίνητο και εκεί ανέλαβαν δράση οι μικρότεροι, πετώντας πέτρες στο παρμπρίζ του οχήματος και κινούμενοι απειλητικά προς την πλευρά του συνοδηγού.

Ο οδηγός εγκαταλείπει το σημείο. Οι μεγαλύτεροι καταφέρνουν τελικά να αποσπάσουν την τσάντα από τα χέρια της γυναίκας και να τραπούν σε φυγή προς τις γραμμές του τρένου.
Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά της αστυνομίας όπου νωρίτερα ειδοποιήθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επίθεση τσάντα ανήλικοι ληστεία Θήβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ