O Βαγγέλης Μόρας της ΑΕΛ πήρε «μεταγραφή» για την τοπική αυτοδιοίκηση - iefimerida.gr

O Βαγγέλης Μόρας της ΑΕΛ πήρε «μεταγραφή» για την τοπική αυτοδιοίκηση

Ο Βαγγέλης Μόρας έδωσε τα χέρια με τον Απόστολο Καλογιάννη / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τα γρασίδια των ποδοσφαιρικών γηπέδων, ο αρχηγός της ΑΕΛ Βαγγέλης Μόρας πήρε «μεταγραφή» για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Οπως ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Συμπαράταξη Λαρισαίων» -έχει τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ- ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη.

Η είδηση ανακοινώθηκε ύστερα από συνάντηση που είχε ο Βαγγέλης Μόρας με τον κ. Καλογιάννη.

«Καλωσορίζω τον αρχηγό της ΑΕΛ και διεθνή ποδοσφαιριστή με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας, Βαγγέλη Μόρα, στη “Συμπαράταξη Λαρισαίων”» είπε σε δήλωσή του κ. Καλογιάννης και προσέθεσε: «Ενας άνθρωπος με ιδιαίτερα σημαντική πορεία στο ποδόσφαιρο και με έντονη κοινωνική δράση. Τον ευχαριστώ για την αποδοχή της πρότασης μου. Στην επόμενη δημοτική περίοδο έχουμε να κάνουμε πολλά μαζί».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μόρας υποστήριξε ότι «αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση του δημάρχου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της “Συμπαράταξης Λαρισαίων”. Οπως είναι γνωστό, είναι οριστική η απόφασή μου να επιστρέψω στην Λάρισα, την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ» σημείωσε και εξέφρασε τη βούλησή του «να αξιοποιήσουμε την πείρα και τις γνώσεις που έχω αποκτήσει στην πορεία μου στην Ελλάδα και την Ευρώπη για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη και το Δήμο μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ