MasterChef 3: Ανατροπή, 9 παίκτες προς αποχώρηση -Τους «έκραξε» ο Κοντιζάς [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Ανατροπή, 9 παίκτες προς αποχώρηση -Τους «έκραξε» ο Κοντιζάς [βίντεο]

MasterChef 3: Ανατροπή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι απαιτήσεις στο MasterChef 3 είναι υψηλές και οι κριτές απαιτούν από τους παίκτες έμπνευση, δημιουργικότητα και νοστιμιά στα πιάτα.

Αυτά, ωστόσο, δεν είναι εύκολα για αρκετούς, όπως φάνηκε στο τεστ δημιουργικότητας. Οι παίκτες κλήθηκαν να δημιουργήσουν πιάτα με βασικό υλικό το ψωμί του τοστ. Οταν το είδαν οι παίκτες σάστισαν καθώς έπρεπε να σκεφτούν τι πιάτο θα μπορούσαν να βγάλουν.

Ο Πάνος ως νικητής του Mystery Box, η Γιάννα και η Κωνσταντίνα που επέλεξε είχαν μία ώρα στη διάθεσή τους, ενώ οι υπόλοιποι 45 λεπτά.

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα, ωστόσο, είδαν πως ορισμένοι δεν είχαν διαχειριστεί όπως θα έπρεπε το βασικό υλικό, φτιάχνοντας είτε απλά τοστ, είτε πιάτα που δεν ανταποκρίνονταν στα στάνταρ του διαγωνισμού.

Νικήτρια ήταν η Ελίζαμπεθ, η οποία έφτιαξε μια φανταστική, σύμφωνα με τους κριτές, πουτίγκα.

Τα χειρότερα πιάτα ήταν της Αλκηστης, της Μαρίας και του Παντελή. Μάλιστα, όταν οι τρεις μάγειρες ήταν μπροστά στους κριτές, ο Σωτήρης Κοντιζάς «έσφαξε» με το γάντι την Αλκηστη για την απρεπή συμπεριφορά της.

Την ώρα που οι τρεις μάγειρες με τα χειρότερα πιάτα βρίσκονταν ενώπιον των κριτών, ακόμη επτά ήταν στους πάγκους μαγειρικές, ενώ οι υπόλοιποι στον εξώστη.

Σε μια πρωτοφανή κίνηση για το MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι στη δοκιμασία αποχώρησης θα μαγειρέψουν και οι εννέα παίκτες που βρίσκονταν κάτω.

Πιάτο, λοιπόν, αποχώρησης θα φτιάξουν οι Αλκηστης, Μαρία, Παντελής, Κωνσταντίνα, Θάνος, Ασημίνα, Ιωάννα, Γιώργος και Σπυριδούλα.

«Ολοι μας απαιτούμε πειθαρχία και σεβασμό. Υπάρχουν ώρες και στιγμές που κάνουμε πλάκα και ώρες που μαγειρεύουμε και απαιτούμε κάποια πράγματα από σας. Δεν σας παρακαλάμε για κάποια πράγματα, τα απαιτούμε. Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι είστε τα τρία χειρότερα πιάτα. Όλοι δυσκολευτήκατε, απλά τα δικά σας ήταν τα χειρότερα πιάτα. Και ως εκ τούτου θα μαγειρέψετε για να υπερασπιστείτε αύριο την παραμονή σας στο MasterChef. Δυστυχώς δεν τελειώνουμε εδώ σήμερα… Θα μαγειρέψετε όλοι σας, υποψήφιοι προς αποχώρηση είστε και οι εννιά», είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Το τρέιλερ της Τρίτης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef MasterChef 3 αποχώρηση εννέα παίκτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ