MasterChef 3: Ο Σωτήρης Κοντιζάς «έσφαξε με το γάντι» την Αλκηστη -«Εχεις θράσος» [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Ο Σωτήρης Κοντιζάς «έσφαξε με το γάντι» την Αλκηστη -«Εχεις θράσος» [βίντεο]

Αλκηστις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το γάντι «έσφαξε» ο Σωτήρης Κοντιζάς την Αλκηστις στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 3.

Συγκεκριμένα, στην αρχή του επεισοδίου οι τρεις κριτές είπαν μερικές μαντινάδες στην παίκτρια με αποτέλεσμα εκείνη να... πάρει αέρα.

Ετσι μετά την δοκιμασία της ημέρας, η Αλκηστις φαίνεται «στράβωσε» με την κακή κριτική που δέχτηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Ακούω το club sandwich με τη γαρίδα, πολύ ωραία ιδέα, αλλά δεν βλέπω μέσα όλα τα υλικά που θα έπρεπε να είχε», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να εκφράζει την απογοήτευσή του για το πιάτο της Άλκηστις.

«Επειδή κάνουμε και πλάκα και γελάμε και λέμε και μαντινάδες μεταξύ μας, εγώ θα σου πω ότι το χιούμορ μου τελειώνει, όταν ξεκινούν τα πολύ κακά πιάτα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τους συμπαίκτες της Άλκηστις να μένουν με ανοιχτό το στόμα.

Η Αλκηστις μόλις επέστρεψε πίσω στον πάγκο της αντέδρασε με την κριτική των σεφ με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί στους συμπαίκτες της, λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει τι δεν τους αρέσει.

Οι κριτές πρόσεξαν την δυσαρέσκεια της παίκτριας κι έτσι ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέλαβε να την βάλει στην θέση της.

Ανακοινώνοντας της πως είναι υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με 8 ακόμη παίκτες ο Σωτήρης Κοντιζάς της είπε πως έχει θράσος.

«Περίεργος τόνος και ένα θράσος, όχι με το καλό αλλά με το κακό. Δεν είναι παιδική χαρά, είναι κουζίνα», ανέφερε ο κριτής με την Κρητικιά να απαντά «Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θράσος μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 18 Φεβ, 2019 στις 1:05 μμ PST

«Ψάξε βρες το. Ολοι απαιτούμε μία πειθαρχία και έναν σεβασμό. Απαιτούμε κάποια πράγματα από εσάς, δεν σας παρακαλάμε, τα απαιτούμε», είπε μεταξύ άλλων ο Κοντιζάς χωρίς έτσι να αφήνει κανένα περιθώριο στην παίκτρια του MasterChef.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ