Η Μαλία Ομπάμα διακοπάρει αλά Καρντάσιαν: Με το μαγιό της και μια σαμπάνια στο χέρι [εικόνες]

Ζωή χαρισάμενη φαίνεται πως περνά η μεγάλη κόρη του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα, Μαλία, κάνοντας διακοπές στο Μαϊάμι την Κυριακή, όπου εντοπίστηκε να απολαμβάνει ένα μπουκάλι ροζέ κρασί με φίλους.

Η ντροπαλή και συνεσταλμένη κόρη του πρώην προεδρικού ζεύγους, Μαλία Ομπάμα φαίνεται πως έχει μεγαλώσει αρκετά και θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα με φίλες από τις σπουδές της στο Χάρβαρντ.

Η 20χρονη Μαλία Ομπάμα, εθεάθη με ένα μπουκάλι ροζέ σαμπάνια αξίας 80 δολαρίων, να χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα του πεντάστερου ξενοδοχείου όπου κάνει διακοπές με τρεις φίλες της.



Το θέμα όμως είναι ότι απαγορεύεται στις ΗΠΑ η κατανάλωση αλκοόλ κάτω των 21 ετών και η μεγαλύτερη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα Μαλία θα γίνει 21 σε 5 μήνες περίπου.


Μπορεί επίσης να καταλάβει κανείς, ότι τα χρήματα δεν πρέπει να είναι θέμα για τις συγκεκριμένες κοπέλες καθώς τα δωμάτια στο 5αστερο αυτό ξενοδοχείο κοστίζουν πάνω από 1.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση, ενώ τα συγκεκριμένα που βρίσκονται στο ρετιρέ λέγεται ότι είναι τα αγαπημένα των Καρντάσιαν και της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.


Οι τέσσερις κοπέλες απόλαυσαν τον ήλιο από το πρωί και συνέχισαν το πάρτι τους μέχρι το απόγευμα.

Φωτογραφίες: Splash News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ