Σύντομο τετ α τετ του Τσίπρα με τον Ζάεφ -Στο Μόναχο - iefimerida.gr

Σύντομο τετ α τετ του Τσίπρα με τον Ζάεφ -Στο Μόναχο

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ζόραν Ζάεφ/ Φωτογραφία: MOTIONTEAM- ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σύντομο τετ α τετ είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ζόραν Ζάεφ, στο περιθώριο της διάσκεψης για την ασφάλεια, στο Μόναχο.

Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο στο οποίο γίνονται οι εργασίες της ετήσιας διάσκεψης, μετά τη συνάντησή του με Αμερικανούς γερουσιαστές, ο Ελληνας πρωθυπουργός είδε τον Ζόραν Ζάεφ και αντάλλαξαν θερμό χαιρετισμό.

Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας σύστησε στον κ. Τσίπρα την αντιπροσωπεία που τον συνόδευε εκείνη την ώρα, τον σύμβουλο Ασφαλείας και τον εκπρόσωπο του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI, ενώ παρών ήταν και ο Νικολά Ντιμιτρόφ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ζόραν Ζάεφ θα τιμηθούν απόψε σε ειδικό δείπνο με το βραβείο «Ewald von Kleist» της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια, για την προσφορά τους στην διεθνή ειρήνη και την ειρηνική επίλυση διαφορών, μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Ζόραν Ζάεφ Μόναχο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ