Oταν η μητέρα του συντρόφου σου επηρεάζει τη σχέση -Πώς να το διαχειριστείς - iefimerida.gr

Oταν η μητέρα του συντρόφου σου επηρεάζει τη σχέση -Πώς να το διαχειριστείς

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν δύο σύντροφοι ενώνονται, συναντιούνται παράλληλα οι δύο διαφορετικοί κόσμοι τους.

Τα προβλήματα σε μια σχέση ξεκινούν την στιγμή που αυτοί οι δύο κόσμοι δεν επικοινωνούν σωστά. Οταν τα παράπονα που μπορεί να έχει ο ένας από τον άλλον δεν εκφράζονται, τότε η σχέση αρχίζει να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και δημιουργούνται αδιέξοδα.

Ισως, ένα παράπονο που δεν μπορείτε να εκφράσετε ανοιχτά στον σύντροφό σας είναι η παρεμβατικότητα της μητέρας του στη σχέση σας.

Αν η ίδια είναι ένα άτομο του οποίου η ιδιοσυγκρασία δεν σας ταιριάζει, αν ο σύντροφός σας θέλει να την έχει συνεχώς ευχαριστημένη σε σημείο, πολλές φορές, να ξεχνά την δική σας ύπαρξη στο χώρο, αν σας κάνει να νιώθετε σφιγμένη και δεν περνάτε καθόλου ευχάριστα μαζί της, μην ανησυχείτε. Δεν είστε οι μόνες.

Αν, πολλές φορές, αναρωτιέστε πώς να διαχειριστείτε την εν λόγω κατάσταση, μια «ψύχραιμη» γνώμη μπορεί να σας κάνει να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά.

Διαβάστε πώς να διαχειριστείτε την επιρροή της μητέρας του συντρόφου σας στη σχέση σας, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ