Απαγόρευσαν την κατανάλωση αλκοόλ σε πόλη της Τουρκίας! - iefimerida.gr

Απαγόρευσαν την κατανάλωση αλκοόλ σε πόλη της Τουρκίας!

Απαγόρευσαν την κατανάλωση αλκοόλ σε πόλη της Τουρκίας!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη απαγόρευση πώλησης και κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών σε δημόσιους χώρους προχώρησε η τοπική κοινωνία της πόλης Αφιόν Καραχισάρ, προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των πολιτών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Hurriyet», η απαγόρευση αφορά πώληση και κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε πάρκα, πλατείες, κήπους, δρόμους γέφυρες και οποιονδήποτε άλλο δημόσιο χώρο. Επίσης απαγορεύεται πλέον να πίνει κάποιος τόσο στο όχημά του, όσο και στα δημόσια μέσα μεταφοράς.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημάρχου της περιοχής, η πόλη προχώρησε σε αυτήν την κίνηση για να «εξασφαλιστεί η ειρήνη κι η ασφάλεια στην πόλη αλλά και να προβλεφθεί το έγκλημα». Συμπληρώνοντας μάλιστα είπε ότι «πολλοί καταλαμβάνουν σημεία της πόλης καταναλώνοντας αλκοόλ και προκαλώντας ατυχήματα. Ετσι αυτή η απαγόρευση θα βοηθήσει στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων».

Σε όσους πάντως δε συμμορφωθούν πρόκειται να τους επιβληθεί ποινή 82 Τουρκικών Λιρών (περίπου 32 ευρώ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ