Μαγκούφης: «Η οικογένεια Τσίπρα είχε δεσμούς με τη χούντα» - iefimerida.gr

Μαγκούφης: «Η οικογένεια Τσίπρα είχε δεσμούς με τη χούντα»

Μαγκούφης: «Η οικογένεια Τσίπρα είχε δεσμούς με τη χούντα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης, με αφορμή το «φλερτ» που υπάρχει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου.

Ο βουλευτής Τρικάλων μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ζυγό» είπε χαρακτηριστικά πως «Όπως είναι γνωστό, η οικογένεια Τσίπρα είχε δεσμούς με τη χούντα».

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση και ήρθε από τον Αλέκο Καλύβη, εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος ο οποίος είπε πως «Καταγγέλλουμε με βδελυγμία την αήθη, αδιανόητη και εξαιρετικά επικίνδυνη ενέργεια, η οποία δυναμιτίζει τον προεκλογικό διάλογο και εισάγει μορφές μαύρης προπαγάνδας και την πολιτική αλητεία στην προεκλογική μάχη».

Ο Αλέκος Καλύβης στην ανακοίνωσή του καλεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο να αποσύρει από τα ψηφοδέλτια του κόμματος τον Χρήστο Μαγκούφη, εάν δεν ανακαλέσει «άμεσα και κατηγορηματικά τις αναφορές του και δεν ζητήσει συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του».

«Δεν μπορεί η πολιτική ζωή του τόπου να δηλητηριάζεται από αυτές τις πρωτοφανείς και άθλιες συμπεριφορές», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ