Νίκος Ανδρουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ θα λάβει διψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές - iefimerida.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ θα λάβει διψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης / Φωτογραφία: SOOC/Nikos Libertas
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βέβαιος ότι το ΚΙΝΑΛ θα λάβει διψήφιο ποσοστό στις προσεχείς ευρωεκλογές εμφανίστηκε ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.

Μιλώντας στον Ρ/Σ News24/7, ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι «η ακραία δεξιά στροφή της ΝΔ και η αστάθεια του ΣΥΡΙΖΑ» ευνοούν το ΚΙΝΑΛ, σε βαθμό που «μας επιτρέπουν να εξασφαλίσουμε ποσοστά μεγαλύτερα από αυτά που φαίνονται στις δημοσκοπήσεις, οπωσδήποτε διψήφια».

Ο ευρωβουλευτής σημείωσε ότι «αν το ποσοστό που θα πάρουμε τιμά την προσπάθεια που κάναμε τότε μετά τις εκλογές πρέπει να συζητήσουμε προγραμματική συμφωνία με το πρώτο κόμμα. Το συνέδριο είναι μπροστά και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις» τόνισε και προσέθεσε: «Το αν θα προχωρήσουμε σε προγραμματική συμφωνία έχει να κάνει με το ποσοστό που θα πάρουμε και με το αν οι δικές μας προτεραιότητες μπορούν να ενταχθούν σε αυτή την προγραμματική συμφωνία. Αυτή την πρόταση θα καταθέσω στο συνέδριο. Αν υπάρχει συμμετοχή 50-60.000 θα είναι μεγάλη επιτυχία» υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι «όποιες εκλογές γίνουν πρώτες θα κατέβω. Θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες τι θα κάνω. Ημουν εν ενεργεία γραμματέας του ΠΑΣΟΚ όταν κατατέθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα επί Βενιζέλου πρόταση για απλή αναλογική και πήγα στους βουλευτές και δήλωσα τη διαφωνία μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ