Και η βασίλισσα Λετίθια αντέγραψε την Κέιτ Μίντλετον -Ντύθηκε σαν και αυτή [εικόνες]

Μετά την Μέγκαν Μαρκλ και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας ακολούθησε το παράδειγμα της Κέιτ Μίντλετον και ντύθηκε στα λευκά.

Το φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον στα βραβεία BAFTA ήταν πράγματι εντυπωσιακό και η εμφάνισή της εκθαμβωτική. Και για αυτό και εκθειάστηκε από τα ΜΜΕ τα οποία σημείωναν ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ θέρισε τις σταρ καλεσμένες των βραβείων.

Και όπως φαίνεται ήταν τόσο εντυπωσιακή η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον που και οι υπόλοιπες γαλαζοαίματες θέλησαν να αντιγράψουν το λουκ της. Ή καλύτερα το χρώμα του φορέματός της.

Την αρχή έκανε η Μέγκαν Μαρκλ η οποία δυο μέρες μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με ένα όμορφο λευκό σύνολο, φόρεμα με παλτό. Ολόλευκα. Φάνηκε πως η ιδέα της Μίντλετον ήταν εξαιρετική, αφού το λευκό φώτισε και την κουνιάδα της και κατά κοινή ομολογία της πήγαινε υπέροχα.

Και δεν ήταν η μόνη που αντέγραψε την δούκισσα του Κέιμπριτζ...

Το ίδιο έκανε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, η οποία εμφανίστηκε με ολόλευκη δημιουργία στην επίσκεψή της στο Μαρόκο.

Η Λετίθια, συνοδεύοντας τον βασιλιά Φίλιππο, εμφανίστηκε φορώντας ένα λευκό στράπλες φόρεμα, με μια κεντημένη διαφάνεια, επίσης σε λευκό, που έδινε μια πιο ανατολίτικη νότα στο λουκ της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ