Πώς η Κέιτ Μίντλετον έκανε πολλές σταρ να φαίνονται κιτς στο κόκκινο χαλί [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς η Κέιτ Μίντλετον έκανε πολλές σταρ να φαίνονται κιτς στο κόκκινο χαλί [εικόνες]

Κέιτ Μίντλετον /Φωτογραφία: Getty-Ideal Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί πολλές σταρ να περπάτησαν σε κόκκινα χαλιά την Κυριακή, τόσο στο Λονδίνο όσο και στο Λος Αντζελες, για τα BAFTA και τα Grammy αντίστοιχα, ωστόσο, αυτή που τελικά ξεχώρισε ήταν η Κέιτ Μίντλετον.

Με τις σταρ να υπερπροσπαθούν για να εντυπωσιάσουν στο κόκκινο χαλί, φορώντας δημιουργίες με περίεργα κοψίματα, έντονες διαφάνειες, δαντέλες και λοιπές υπερβολές η Κέιτ Μίντλετον ξεχώρισε και άνετα κερδίζει το βραβείο της πιο καλοντυμένης της βραδιάς και στα δύο κόκκινα χαλιά.

Δεν είναι τυχαίο που τα βρετανικά ΜΜΕ που κυρίως ασχολούνται με τα κόκκινα χαλιά, αποθεώνουν μία και μόνο μία για το ντύσιμό της χθες: Την Κέιτ Μίντλετον.

Φορώντας ένα φόρεμα σε εξαιρετικά κλασική γραμμή, στο πιο κλασικό χρώμα μετά το μαύρο, το λευκό και στο πιο κλασικό και σίγουρο σχέδιο για κόκκινο χαλί η Κέιτ Μίντλετον κέρδισε άνετα τις εντυπώσεις.

Την βοήθησαν φυσικά το χρώμα του φορέματος και φυσικά η εξαιρετικά λεπτή της σιλουέτα. Το αποτέλεσμα θύμιζε κάτι από παλιό Χόλιγουντ, σταρ άλλης εποχής, στιλ σίγουρα αλά Γκρέις Κέλι (την οποία προφανώς και αντιγράφει, όπως και με το νυφικό της φόρεμα).

Το φόρεμα έφερε την υπογραφή του αγαπημένου της Οίκου, Alexander McQueen, ήταν φυσικά custom made και κύριο χαρακτηριστικό του ήταν ο ένας ώμος, με τα λουλούδια από μεταξωτή ποπλίνα.

Σαν αληθινή πριγκίπισσα, η Κέιτ Μίντλετον συνδύασε το υπέροχο αυτό φόρεμά της με γοβάκια παραμυθιού: Ενα ζευγάρι Jimmy Choo καλυμμένα με στρας. Είναι και το μόνο από τα αξεσουάρ της του οποίου διέρρευσε η τιμή: 600 ευρώ.

Και φυσικά φορούσε υπέροχα κοσμήματα. Διαμάντια στο χέρι και στα αυτιά. Μάλιστα, επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που στο παρελθόν είχε φορέσει η πριγκίπισσα Νταΐάνα, με εντυπωσιακά μαργαριτάρια και φυσικά πολλά διαμάντια. Στο χέρι φορούσε ένα περίτεχνο βραχιόλι που το παρελθόν φορούσε η βασιλομήτωρ αλλά και η βασίλισσα Ελισάβετ.

Γιατί ξεχώρισε η Κέιτ Μίντλετον

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ κατάφερε να ξεχωρίσει ακολουθώντας το δρόμο της απλότητας. Και όλες οι υπόλοιπες σταρ έχασαν γιατί ακολούθησαν το δρόμο του περίεργου, του ιδιαίτερου, της υπερβολής, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να τραβήξουν επάνω τους τα βλέμματα. Το αποτέλεσμα πάντως δεν τις δικαίωσε.

Με τις μεγαλύτερες υπερβολές να καταγράφονται στο κόκκινο χαλί των Grammys όπου Gardi B, Κέιτ Πέρι, Κάιλι Τζένερ και πολλές άλλες το τερμάτισαν.

Οι φωτογραφίες μιλούν άλλωστε από μόνες τους:
Χωρίς την υπερβολή των υπολοίπων, αλλά απέχοντας πολύ από το καλόγουστο και κομψό και οι εμφανίσεις των:

Στο κόκκινο χαλί των BAFTA αν και δεν υπήρχε η υπερβολή του κόκκινου χαλιού των Grammys κάποιες κυρίες πραγματικά ξεχώρισαν αρνητικά λόγω... του κακόγουστου -ορισμένες φορές στα όρια του κιτς- αποτελέσματος.

Πολύ δαντέλα, πολύ όγκος, πολύ στρας, πολύ φιόγκος, πολύ προσπάθεια, λάθος χρωματικές επιλογές και το αποτέλεσμα εύκολα έμοιαζε κακό:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ