Και η βασίλισσα Λετίθια αντέγραψε την Κέιτ Μίντλετον -Ντύθηκε σαν και αυτή [εικόνες] - iefimerida.gr

Και η βασίλισσα Λετίθια αντέγραψε την Κέιτ Μίντλετον -Ντύθηκε σαν και αυτή [εικόνες]

Η βασίλισσα Λετίθια στο Μαρόκο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την Μέγκαν Μαρκλ και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας ακολούθησε το παράδειγμα της Κέιτ Μίντλετον και ντύθηκε στα λευκά.

Το φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον στα βραβεία BAFTA ήταν πράγματι εντυπωσιακό και η εμφάνισή της εκθαμβωτική. Και για αυτό και εκθειάστηκε από τα ΜΜΕ τα οποία σημείωναν ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ θέρισε τις σταρ καλεσμένες των βραβείων.

Και όπως φαίνεται ήταν τόσο εντυπωσιακή η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον που και οι υπόλοιπες γαλαζοαίματες θέλησαν να αντιγράψουν το λουκ της. Ή καλύτερα το χρώμα του φορέματός της.

Την αρχή έκανε η Μέγκαν Μαρκλ η οποία δυο μέρες μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με ένα όμορφο λευκό σύνολο, φόρεμα με παλτό. Ολόλευκα. Φάνηκε πως η ιδέα της Μίντλετον ήταν εξαιρετική, αφού το λευκό φώτισε και την κουνιάδα της και κατά κοινή ομολογία της πήγαινε υπέροχα.

Και δεν ήταν η μόνη που αντέγραψε την δούκισσα του Κέιμπριτζ...

Το ίδιο έκανε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, η οποία εμφανίστηκε με ολόλευκη δημιουργία στην επίσκεψή της στο Μαρόκο.

Και η βασίλισσα Λετίθια αντέγραψε την Κέιτ Μίντλετον -Ντύθηκε σαν και αυτή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Λετίθια, συνοδεύοντας τον βασιλιά Φίλιππο, εμφανίστηκε φορώντας ένα λευκό στράπλες φόρεμα, με μια κεντημένη διαφάνεια, επίσης σε λευκό, που έδινε μια πιο ανατολίτικη νότα στο λουκ της.

Και η βασίλισσα Λετίθια αντέγραψε την Κέιτ Μίντλετον -Ντύθηκε σαν και αυτή [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Και η βασίλισσα Λετίθια αντέγραψε την Κέιτ Μίντλετον -Ντύθηκε σαν και αυτή [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ