Κάποια δεν... τρελάθηκε με την εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα στα Grammy -Τα ξεκαρδιστικά SMS της μητέρας της [εικόνα] - iefimerida.gr

Κάποια δεν... τρελάθηκε με την εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα στα Grammy -Τα ξεκαρδιστικά SMS της μητέρας της [εικόνα]

Η Μισέλ Ομπάμα στη σκηνή των Grammy/ Φωτογραφία: AP- Matt Sayles
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα στην τελετή απονομής των Grammy ήταν η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς. Ομως, κάποια δεν εντυπωσιάστηκε: η ίδια η μητέρα της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Η Μαριάν Ρόμπινσον έστειλε κάποια ξεκαρδιστικά SMS στην κόρη της, τα οποία δημοσίευσε η Μισέλ Ομπάμα στον λογαριασμό της στο Instagram. «Υποθέτω ήσουν επιτυχία στα Grammy», της έγραψε η μητέρα της και η πρώην Πρώτη Κυρία την ρώτησε αν παρακολούθησε την τελετή. «Το είδα επειδή με πήρε η Γκρέις. Συνάντησες κανέναν από τους πραγματικούς σταρ ή έφυγες αμέσως μόλις τελείωσες;», ήταν το... καρφί της Ρόμπινσον, που επέμεινε ότι η κόρη της δεν την είχε ενημερώσει πως θα πάει στα βραβεία.

«Αυτό θα το θυμόμουν, παρότι δεν θυμάμαι πολλά», ήταν η απάντησή της. Η Μισέλ Ομπάμα μάλλον κατάλαβε ότι τελικά δεν είχε ενημερώσει τη μητέρα της, ενώ... διαμαρτυρήθηκε επειδή υπονόησε ότι δεν είναι πραγματική σταρ. «Νόμιζα ότι στο είπα. Και είμαι μια πραγματική σταρ», απάντησε στη μητέρα της για να λάβει ένα σκέτο «Ναι».

«Οταν η μαμά σου δεν πιστεύει ότι είσαι πραγματικά μια διασημότητα», σχολίασε η πρώην Πρώτη Κυρία δημοσιεύοντας τα μηνύματα στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When your mom doesn't think you're a "real" celebrity...Tonight in Phoenix, I shared this text thread from my mom from #Grammys night, and I just had to share it with all of you. #TextsFromMom ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama) στις 12 Φεβ, 2019 στις 10:35 μμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μισέλ Ομπάμα grammy Grammys GRAMMYS 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ